Kommentarer (6)

Frede T.

Pestkraft

Hej! Kun 6 kranier til Pestkraft? Men du roser dem meget og er kun utilfreds med sceneshow og stemning blandt publikum? Hvor mange kranier hvis førnævnte ikke tæller? Vh Frede

Bjørn Schistad

Bjørn Schistad

Anmelder

Indlæg: 2

Jeg havde en meget positiv

Jeg havde en meget positiv oplevelse af Pestkraft - jeg er måske lidt mere nærig med karaktererne end andre, så en 6'er skal altså fortåes som en overordnet god oplevelse, dog med nogle svagheder, som jeg også beskriver i anmeldelsen.

Facepalm

Pestkraft

Enig med ovenstående. Dog med forbehold for, at min oplevelse var fra dagen før på Loppen. Pestkraft overraskede positivt, og var bestemt fede. Kunne godt fortjene en stjerne eller 2 mere efter min mening:)

Frede T.

Er image, stemning og hvordan

Er image, stemning og hvordan de står virkelig 3-4 kranier værd?! En blind fx.havde vel givet dem 9-10 kranier i følge din anmeldelse?

Bjørn Schistad

Bjørn Schistad

Anmelder

Indlæg: 2

Skulle jeg kun forholde mig

Skulle jeg kun forholde mig til musikken, kunne jeg jo bare anmelde albummet. Anmeldelsen er derfor baseret på hvordan koncerten oplevedes som helhed, og image og stemning tæller måske 1 karakter ned - på den anden side kunne en helt fantastisk fængende optræden jo hive karakteren et niveu eller to op. Og kraktererne 9-10 er forbeholdt aboslut legendarisk mindeværdige koncerter, ikke "bare" en god koncert - og uanset hvad var Pestkraft aldrig i nærheden af de karakterer, da skal vi op og snakke "årets koncertoplevelse" for at score så højt. Så en koncert med godt spillet musik, men lidet fængende optræden havner logisk nok på en 6'er herfra

Frede T.

Ok tak for svar!

Ok tak for svar!

Tilføj kommentar