Metalsnobbens Hjørne - Drenched in Beard Oil

Drenched in Beard Oil

Et evigt voksende portefølje

Jeg har været anmelder i små otte år. I den tid har jeg anmeldt over 400 album, adskillige koncerter samt interviewet diverse artister. Men nu og da har der også sneget sig andre ting ind som film og bøger.

Det er dog ingen hemmelighed, at musik i sig selv ikke sælger, så artister er derfor ofte nødt til at være kreative og finde på unik eller sjov merchandise, som deres fans også vil have kløerne i. Her finder vi tit diverse former for spiritus og øl – især rom er en nymoderne klassiker mht.ift. merchandise.

Men nu og da sker det, at visse bands virkeligt tænker ude af boksen og laver noget som ingen andre – enter Livløs! I samarbejde med Nordic Grooming har de skabt "Drenched in Beard Oil" (en skøn reference til nummeret ”Drenched in Turmoil”). En økologisk og naturligvis satanisk olie bestående af bl.a. jojobaolie, arganolie og abrikoskerneolie.

Da bandet tilbage i april annoncerede produktet, snakkede vi her på hHeavymetal.dk kort om, hvorvidt vi skulle anmelde produktet – for meget kan man jo sige om en skægolie, men musik er dent jo ikke. Vi blev dog hurtigt enige om, at i og med at den absolutte majoritet af vores læsere er mænd, ofte med skæg af varierende længde, så var interessen for produktet jo nok at finde.

Tjansen landede på mit bord, dels da jeg er den på redaktionen med det største skæg, dels fordi jeg tidligere har købt produkter fra Nordic Grooming – og slutteligt, fordi jeg, i vanlig stil, råbte højest. Ligeså må jeg virkeligt kippe med hatten til Livløs for at skabe et produkt, der kan medvirke, at den gængse metalfan står den smule skarpere – det er tiltrængt.

Stil krav til dine produkter – og dit skæg!

Jeg har igennem årene brugt mange forskellige skægolier fra mange forskellige producenter. Nogle dyre, nogle billige, nogle med duft, nogle uden osv. Så jeg ved efterhånden, hvad jeg søger i en god olie. Den må gerne have en lidt frisk og syrlig, men diskret duft. Den skal ikke være for klistret, men samtidig kunne holde sammen på mit skæg, der har en tendens til krøl, og hvis den giver en let glans, er det også fornemt – og uden at lyde nærig eller fedtet så har prisen naturligvis også noget at skulle have sagt.

”Drenched in Beard Oil” klarer sig umildbart umiddelbart ganske fint ud fra de ovenstående kriterier. Den føles tilpas olieret efter påføring, uden at man føler sig, som om man har skiftet kæde på sin cykel, efter man har påført den. Duften er tilpas sirlig med meget fine og diskrete noter af abrikos, citrus og sandeltræ, og den giver en fin og subtil glans – alt i alt er det et flot produkt, som man kan mærke, er lavet af et professionelt firma. Jeg har i løbet af sommeren brugt hele den lille flaske (30 ml) og har samlet set været ganske tilfreds – årsagen til, at anmeldelsen her falder så sent, er skyldes, at jeg ville vente, til jeg rent faktisk havde brugt det til ende.  

Ergo er spørgsmålet så, om jeg kunne finde på at købe ”Drenched in Beard Oil” igen, for mersalg må vel være produktets primære eksistensgrundlag. Her må jeg nok svare, desværre, svare ”nej”. desværre svare nej.

Mit nej skyldes ikke nogen fejl ved produktet, men derimod prisen. En flaske med 30 ml koster 190 kr. plus evt. forsendelse. Til sammenligning koster en standardskægolie fra samme firma 159 kr. og fra et konkurrerende firma af samme høje kvalitet 133 kr. Ergo betaler man altså en ekstra sjat simpelthen pga. merchandise-faktoren – noget, jeg personligt ikke har noget problem med, da man som band jo er nødt til at tjene penge.

Men det gør dog, at næste gang jeg mangler skægolie, vil jeg vælge at købe et andet produkt – ligeså foretrækker jeg en duft, der er lidt mere syrlig og mindre sød end abrikosduften fra ”Drenched in Beard Oil” – hvilket må siges at være en lille detalje, men dog en relevant en af slagsen.

Oplagt gave til manden, der har alt – udover et pænt skæg!

Det er derfor en decideret perfekt samt oplagt gave til alle ens venner, der er giga Livløs-fans, og slutteligt vil jeg gerne give bandet en enorm ros for at lave et produkt, der hverken er sundhedsskadeligt som fx rom eller øl (jeg nyder begge dele, så ro på!) eller ekstremt pøllet som køleskabe.

Et hvert produkt, der kan være med til at få metalhoben til at fremstå renere og pænere, er et kæmpe win i min bog – så tak for det, Livløs! 

8/10 kranier.

Kommentarer (1)

Kølemontør Henriksen

Syrlig abrikosduft, -olie på røvballerne.

Puha hvor ulækkert. Jeg fik det helt vildt dårligt af at læse sådan en beretning om bøsse-olie.