Medlemmer til vores nyhedsteam søges!

Koncertbillede - Luuk Wouters

VI SØGER NYE MEDLEMMER TIL VORES SEJE NYHEDSTEAM!

Brænder du for at arbejde med Facebook f.eks. som community manager eller synes du måske blot, at det er sjovt at holde dig opdateret med, hvad der rører sig i metalmiljøet? Synes du også, det er interessant at finde på små tekster til deling af selvsamme nyheder – så er det netop dig, vi leder efter!
Vi mangler nye kræfter i vores frivillige team af ildsjæle hos Heavymetal.dk – og i det her tilfælde omhandler arbejdet nyheder på vores Facebook-side. Du vil derfor stå i front for arbejdet med: 
•    Deling af vores anmeldelser, interviews, reportager mv.
•    Opsnusning og deling af koncertnyheder, musikvideoer, artikler og andre nyheder fra hele verden med relevans for vores følgere.

Du står naturligvis ikke alene om dette, da teamet pt. består af tre personer, der alle hjælpes ad med arbejdet – vi trænger dog til nye kræfter, da de to er på vej på barsel. Anmelderteamet mv. fra Heavymetal.dk kommer også tit med inspiration til f.eks. nyheder og lignende, så du har altså ikke eneansvaret for at fylde vores side op med ting.
Vores krav til dig er som udgangspunkt ikke så høje, men vi forventer dog, at:
•    Du er minimum 20 år gammel
•    Du har et veludviklet ordforråd og styr på dansk retskrivning
•    Du har høj arbejdsmoral og en professionel tilgang til frivilligt arbejde
•    Det er selvfølgelig et kæmpe plus, hvis du i forvejen interesserer dig for metal, da det er kernen i vores arbejde

Det skal i øvrigt siges med det samme, at vi på redaktionen generelt har det sjovt sammen, og der er livlig debat hver dag om alt mellem himmel og jord – men i særklasse omkring musikken naturligvis. Der er desuden julefrokost og andre sociale sammenkomster, som man kan vælge at deltage i, hvis man har lyst til det, ligesom der vil være mulighed for at komme med til Heavymetal.dks egne koncerter og arrangementer i løbet af året.

Er du interesseret i praktisk erfaring med deling af nyheder eller har du allerede erfaring med dette, så tag kontakt til os nu, så vi kan få dig sat ind i tingene. Har du også interesse for eller erfaring med at skrive anmeldelser, så kan vi altid snakke om det også – men det bliver altså ikke din primære opgave. Send din ansøgning til Claus på witchstar@heavymetal.dk. Vi glæder os til at høre fra dig!

Tilføj kommentar