Ysengrin - To Endotation

To Endotation

· Udkom

Type:Album
Genrer:Doom metal, Black metal
Spilletid:40:06
Antal numre:1

Officiel vurdering: 6/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Ysengrin er et fransk band, der spiller en mærkelig blanding af doom, black og dødsmetal. De blev dannet i 2005, og har siden da udgivet to fuldlængdes albums og nogle demoer. Deres tredje album hedder To Endotation, og er meget specielt.

Det første man lægger mærke til er, at albummet kun består af et nummer, der varer 40 minutter. Det er meget specielt for et album, og To Endotation er det eneste album jeg kender hvor det er sådan her. Det giver også et specielt flow, som man ikke oplever andre steder, men det kan også gøre at man ender med at kede sig en smule. Desuden går musikken heller ikke så hurtigt igen. Musikken lever også meget op til den blanding af genrer der bliver spillet. Man får doom-metallens atmosfære, black-metallens trommer og guitar, og dødsmetallens vokal. Denne blanding virker også super godt. De formår virkelig at dosere det hele passende, og forsangerens monstergrowling giver det sidste finish.

Der er egentlig ikke så meget mere at sige om albummet. Man får det man bliver lovet, og så skiller det sig noget ud, da det, som sagt før, kun består af et nummer. Du vil dog få den bedste oplevelse med To Endotation hvis du er meget åben angående ny musik, og selvfølgelig hører en del ekstrem metal.

Det bedste jeg kunne finde er en albumtrailer. Det ville også være mærkeligt at lægge hele albummet på Youtube.

Tracklist

  1. To Endotation (40:06)
Imusic

Tilføj kommentar