Night of the black attack 4.0
The End - Within Dividia

Within Dividia

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genre:Metalcore
Spilletid:33:31
Antal numre:8

Officiel vurdering: 4/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Det var dog en mærkelig omgang kaotisk larm The End fra Canada leverer her. I pressematerialet står der at de er matalliske som Mastodon og larmende som Neurosis. Det passer sikkert fint, men det som gør ondt i mine ører, er Aaron Wolffs skrigende vocal. Den er simpelhen altødelæggende og ødelægger det som rent faktisk kunne være fedt på "Within Dividia". En ny forsanger ville pynte på tingenes tilstand, ellers er det slut... The End!

Kommentarer (3)

NielsK

Indlæg: 3

Undskyld, men er det en smule

Undskyld, men er det en smule usagligt at afskrive en plade fordi man synes sangeren stinker? Skal man yde lidt retfærdighed for en udgivelse, bør man argumentere ordentligt for sine synspunkter, ikke blot skrive at man får ondt i ørene...

Omnio

Omnio

Tidligere anmelder

Indlæg: 157

Hvis sangeren, som DSW

Hvis sangeren, som DSW skriver, ødelægger lytteoplevelsen som helhed og gør at albummet for hamoverhovedet ikke er værd at lytte til, er der da alt god grund til at afskrive pladen!?

Daniel Wilkens

Daniel Wilkens

Anmelder

Indlæg: 176

Kan man leve med så ringe en

Kan man leve med så ringe en sanger, er det da okey med mig! Men hvis jeg skal bruge mine penge på en skive, skal tingene sgu være iorden, eller køber jeg jo bare en af de andre fede skiver der findes på markedet i øjeblikket!!!

Tilføj kommentar