Voyager - I am ReVolution

I am ReVolution

/ Dockyard 1 · Udkom

Type:Album
Genrer:Prog metal, Power metal
Antal numre:8

Officiel vurdering: 4/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Der er tale om australske Voyagers tredje album, og jeg har desværre ikke stiftet bekendtskab med de tidligere albums.

Deres bedrifter består bl.a. i diverse opvarmningsjobs for bands som Nightwish, Nevermore, Steve Vai, Queensryche, og efter problemer med forsinkelse af deres udgivelse nummer 2 skiftede de til Dockyard Records fra Hamburg. Der har desuden i gennem deres levetid være massive udskiftninger i bandmedlemmer.

Musikstilen er progressiv power metal. Det kan godt være det er mig, men jeg synes det er en genre der efterhånden er totalt overbefolket med bands indenfor den bløde mellemvare, og Voyager er absolut indenfor den bløde mellemvare.

Deres musik er hørt masser af gange før, og jeg er efterhånden trat af bands med den melodiske brug af keyboards til intro, og keyboard der kører henover guitarsoloer mv.

Fans af genren vil måske få noget ud af albummet, men hos mig er der ingen af numrene der er deciderede ørehængere, og jeg har det som har man hørt noget Depeche Mode eller andet indadvendt intetsigende musik.

Musikken siger ikke mig det store, så jeg kan desværre ikke give det mere end 4 kranier. Er du dog en hund efter prog/power-metal så tjek det ud.

Imusic

Tilføj kommentar