Voices Of Destiny  - Crisis Cult

Crisis Cult

· Udkom

Type:Album
Genrer:Power metal, Symfonisk metal
Antal numre:10

Officiel vurdering: 7/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Voices Of Destiny ligger i overhalingsbanen - Både med deres ny frontfigur, Ada Flechtner, og med deres nye album, Crisis Cult, der er intet mindre end symfonisk og bombastisk!

Introduktion

Tyske Voices Of Destiny gør sig inden for Symfonisk Powermetal med kvindevokal. Bandet har været på banen siden 2004, og lige omkring årsskiftet trådte Ada Flechtner (Ex-Coronatus) til som den nye frontfigur, der skulle afløse Maike Holzmann, som forlod bandet i starten af december 2013.
Voices Of Destiny har, med Maike i front, udgivet to studiealbums - From The Ashes i 2010 og Power Dive i 2012.
Nu er det tredje album, Crisis Cult, lige på trapperne, som det første med Ada ved mikrofonen.
 

Gennemgang

Crisis Cult udkommer den 24.10. via Massacre Records. Albummet består af ti numre, der strækker sig over i alt 48 minutter. Albummet er produceret og mixet af tyske Andy Horn i The Red Room Studios.
Crisis Cult rummer alt, lige fra smukke og pompøse numre, som ”At The Edge” og ”Your Creation”, hvor symfoniske toner og overdådig vokal fylder en del, til de mere tunge og aggressive numre, som ”Stormcrow” og ”To The Slaughter”, hvor Ada får lækkert modspil i form af Lukas Palmes dybe growl, og hvor der bl.a. er gang i de tunge guitarer og symfonien er mere nedtonet.
”The Great Hunt” er ét af de numre, der rummer det hele – Nummeret er 7.28 minutter langt, og er rigtig lækkert skruet sammen; Der er Symfoni, klaver og smuk korsang, men der er også hurtige trommer, tung guitar og growl. Det er et nummer, der har finurlige instrumentale og ”spoken word” indspark og så er det et nummer, der oser af melankoli og ”ballade”.
Ud over numre, der har symfoni og bid, er der også fængende numre, der svinger ret harmonisk og friskt. ”The Easy Prey” er et af de numre, der er ganske groovy og alligevel lidt drilsk, med de spændende skift, der bliver leget med hele vejen gennem nummeret. Bedst som du er faldet ind i rytmen, sker der et skift, der rusker op i dig, uden at det virker overvældende eller forvirrende.

Konklusion

Voices Of Destiny har med Crisis Cult skabt et ret lækkert album, der både byder på hårde toner og lækker symfoni. Ada Flechtner har fundet sig godt tilrette, og hendes vokal er det perfekte match til Voices Of Destinys både dramatiske, bombastiske, melankolske og smukke kompositioner.
Voices Of Destiny fortjener helt sikkert lidt mere opmærksomhed, og kan sagtens tage kampen op med bands som Sirenia, Tristania & co… Kvaliteten på Crisis Cult er absolut i den rigtige ende af skalaen!

Tilføj kommentar