Vince Neil - Tattoos & Tequila

Tattoos & Tequila

· Udkom

Type:Album
Genrer:Hard rock, Heavy Metal
Spilletid:41.14
Antal numre:12

Officiel vurdering: 8/10

Brugervurdering: 7/10 baseret på 1 stemme.

Vince Neil har hyret Washington Post skribenten, Mike Sager, til at skrive sin selvbiografi, 'Tattoos and Tequila', og den udkommer efter planen den 23. september. I forbindelse med udgivelsen af bogen, har Vince Neil indspillet et soundtrack, som sjovt nok osse hedder 'Tattoos an tequila'. Det er en samling på 11 sange, 9 cover-versioner af sange, som har påvirket Vince igennem hans liv og karriere, og 2 helt nye skæringer, titel nummeret 'Tattoos and Tequila', og den kasserede Mötley Crüe ballade, 'Another Bad Day'.

Jeg har kun fået musikken, og det havde jo nok været mere interessant at læse biografi'en, men foreløbig må jeg nøjes. Da jeg hørte det første nummer på skiven, titelnummeret 'Tattoos and Tequila' tænkte jeg straks at det var Mötley Crüe i fåreklæder, men efter et par gennemlytninger, trak jeg hurtigt den tanke tilbage. For selv om Vince Neil er en markant vokal i Mötley Crüe, er Nikki Sixx, Mick Mars, og Tommy Lee ligeså vigtige, og Neil formår ikke helt at trække sig op til den standard. Når det er sagt, er det en ganske udemærket skive, med klassikere som Aerosmith's 'Nobody's Fault' og Scorpions' 'Another Piece Of Meat`. Elvis' `Viva Las Vegas` er jeg ikke tilfreds med at Neil har slagtet, men der skal jo nok være folk der syntes det er fedt. Derimod skal titelnummeret nok få folk til patten, da det er en fed ørehænger, som helt sikkert vil få spilletid på radiostationerne. `Another Bad Day', som oprindeligt blev indspillet til Mötley Crüe's `New Tattoo`, i 2000, men ikke klarede skærene, er osse en klassisk Crüe ballade, Neil gemte til det rigtige øjeblik. Om den passer på pladen er jeg ikke sikker på, men det er en solid sang.

Stort set alle sangene på `Tattoos...` er dejligt forfriskende, og råt rockende, og kan roligt smides i cd-afspilleren til din næste fest. Jeg ser dog mere frem til bogen, som nok skal indeholde sjove og tragiske historier. Men indtil den rammer hylderne, hører jeg med glæde soundtracket...

Kommentarer (1)

Beikes

Indlæg: 80

Den glæder jeg mig til at

Den glæder jeg mig til at tjekke ud. Vince Neil har altid været garant for Hard Rock af gedigen kvalitet, og hans egen debutskive er jo en klassiker på niveau med nogle af Crüe's skiver.

Oy...jeg GIDER bare ikke høre Elvis covers altså..

Beikes gav Vince Neil - Tattoos & Tequila 7/10.