Unmoored - Indefinite Soul-Extension

Indefinite Soul-Extension

/ Superion · Udkom

Type:Album
Genrer:Melodisk Death Metal, Death metal
Spilletid:45:34
Antal numre:8

Officiel vurdering: 8/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Svenske extreme metallers Unmoored har med "Indefinite Soul-Extension" skabt en dynamisk syntese af brutalitet, kompleksitet, intensitet og melodi. Inspirende af bands som Edge Of Sanity, Brutality og til tider Dissection viser de svenske killars hvordan denne symbiose skal udføres i sin praktiske extent. Musikken er velspillet og til tider er den spillet i et helvedes højt gear rent teknisk. Pladen favner på mange områder bredt, lige fra Black Metal over old school død til melodisk progressiv svensker tråd. Sange som "Unspeakable Grief", "Leave – Taking", "Phase Of Revulsion" og "Cinders Veil" hører blandt andet til eliten på "Indefinite Soul-Extension". Fedeste nummer på skiven er uden tvivl åbningsnummret "Unspeakable Grief" som med sit bombastiske lydbillede bestående af brutale melodiske riffs samt fortryllende sang og keyboard borer sig hele vejen ind i mit mørke sind. Musikerne er som sagt meget tekniske og tighte. Sangeren growler og synger i bedste Dan Swanö stil, hvilket fængsler en max. Trommespillet er nogenlunde, dog savner jeg til tider lidt variation. Bass og guitarspil er råt og sublimt. Helhedsmæssigt er skiven som så fængslende, ikraft af sin intense charme. Dog syntes jeg at det er utrolig uheldigt at produceren ikke har skruet en tand mere op for både den cleane sang og råbe vokalen, da de ligesom drukner i mængden af de andre sanseindtryk på "Indefinite Soul-Extension".

Imusic

Kommentarer (2)

surlykke

Indlæg: 21

Fuldendt melodisk brutal

Fuldendt melodisk brutal thrash death.
Der er vist ikke en bedre måde at sige det på! Og så giver de alle metal bands en lektion i hvordan en klar vokal skal bruges! Hele vejen igennem et suverænt udspil, der er meldt købetvang!

Claus Ljørring

Claus Ljørring

Redaktør

Indlæg: 377

Har lyttet lidt til dette

Har lyttet lidt til dette album... Fandt jo ud af, at det er Christian Älvestam der synger... Det lyder jo faktisk helt ok...

Tilføj kommentar