Ticket To Hell - Man Made Paradise

Man Made Paradise

· Udkom

Type:Album
Spilletid:40:34
Antal numre:8

Officiel vurdering: 5/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Et enmandsorkester fra Mexico der spiller død/thrash? Et énmandsorkester? Er det ikke sådan en gut der står og spiller guitar på Strøget med et stativ med en mundharmonika foran sig og en stortromme på ryggen og en hi-hat på hovedet? Sikkert ikke. Promomaterialet lover at Ticket To Hell vil levere "total destruction" som kun Slayer, Destruction, Bathory og The Haunted kan, så det er med store forventninger at jeg sætter "Man Made Paradise" på og fatter notesblokken.

Skiven åbner med nummeret "Ticket To Hell". Der er godt med tryk på i dette døds/thrash nummer, men hold da op et fesent kor der er på det nummer. I omkvædet skal det lyde som om en stor gruppe mennesker brøler TICKET TO HELL!!!, men det er simpelthen for sløjt, det der leveres. Det lyder som om 2-3 mand nærmest undskyldende mumler kampråbet. Det trækker ned på mit førstehåndsindtryk. De næste numre er "Dynasty" og "Join The Blind" og her går det bedre. Gode thrash numre med dødselementer. Catchy riffs og god vokal. Men trommerne er forfærdelige. Det lyder som en trommemaskine ude af takt. En flad, flad trommelyd. Jacobo Córdova spiller som sagt alle instrumenterne selv. Det viser sig at være en fejltagelse. Señor Córdova er sikkert en udmærket musiker, men der kommer sjældent noget godt ud af, at spille alle instrumenter selv. Det er svært at specialisere sig på vokal, guitar, bas og trommer samtidig. Ticket To Hell ville blive en del bedre, hvis der kom nogle dygtige musikere på alle instrumenter.

Nu lyder det som om jeg hader albummet, men det gør jeg ikke. Det er faktisk en fornuftig debut fra Ticket To Hell, og numre som "A.H" , "Eyes Of Fire" og titlenummeret "Man Made Paradise" er så sandelig værd at lytte til. Men der er god plads til forbedringer. Også på det tekstmæssige. Jacobo Córdova er fra Mexico, og engelsk er således ikke hans modersmål. "I Am The Cancer/Became By Mistake/But Now Come Near Me/Will Make Your Day" er et godt eksempel på en tekst, der ville sende min gamle engelsklærer Fru Nielsen direkte i graven, hvis hun nogensinde skulle komme i kontakt med den. En godkendt debut og jeg ser frem til at høre mere fra Ticket To Hell. Og så kan de måske næste gang leve op til løfterne om "Slayersk destruction". For de kan de bestemt ikke på denne skive.

Metalvinyl

Tilføj kommentar