Spitanger - Spitanger

Spitanger

Udkom

Type:Album
Genre:Groove
Antal numre:9

Officiel vurdering: 10/10

Brugervurdering: 10/10 baseret på 1 stemme.

​Hvis du ikke reagerer, er du sgu død!

Allerførste gang jeg hørte Spitanger, var det første, jeg gjorde at rocke med og kommenterede i samme åndedrag til en ven ”Feeedt groove” - Det var til nummeret ”Welcome to the Real World”.

Egentlig er der kun lidt at skrive, for de overmåde rutinerede musikere, som udgør Spitanger, ved, hvad de laver, og albummet går rent ind og rammer en god del af hjertestrengene på de forskellige numre, og det er den fedeste tur i den følelsesmæssige rutsjebane, for du er spændt godt fast i en virkelig flot produktion, og du kan relatere til alt på hele turen!

Kærlighed, passion og attitude!

Det aller, allerfedeste ved skiven her er ikke, at de spille røven ud af bukserne på både dem selv, mig og dig, men at du simpelthen også fanger attituden: ”vi gør det her af kærlighed til musikken først og fremmest, og den trumfer sgu alt andet”. Samtidig fanger de enkelte numre let følelserne. Du kan mærke, at bandet gerne deler dem med dig og nærmest afkræver en reaktion, som kommer helt af sig selv!

Jeg garanterer, at du får det hele her: Groove, thrash og død, klassisk fængende heavy, en flot ren vokal og harmonier og den grummeste growlen fra Mario Giovagnoli. Du får en fed, fræsende super-tight guitar og flotte soli fra Rasmus Toftlund, en bundsolid, lækker og tydelig bas fra Sammy Damiri og tonstunge trommer fra Niels Alex Larsen med rigtig mange skønne detaljer.

Du får en suveræn musisk oplevelse i Spitangers univers, som er fyldt af og med den helt rigtige rock’n’roll-attitude – du føler musikken ligeså meget, som du hører den!

Support…og fyr så op på 11!

Giv dem din support, for det er en super julegave det her! – du kan nemlig downloade albummet gratis! Download udgivelsen lige her

Der er sådan set ikke så meget andet at sige end: ”Lyt for fanden!”, og skru op på 11 - og så rocker jeg lige til ”Welcome to the Real World” atter engang!

Tracklist

  1. Unfaithful
  2. Tales From Reality
  3. Welcome to the Real World
  4. Forever
  5. Freedom
  6. Wedding Day
  7. Revolt
  8. A Better Man
  9. Great Depression

Kommentarer (1)

mejer2600

mejer2600

Indlæg: 1

Spitanger

Ja det er sgu et FEDT album med rigtig god variation \m/ \m/

mejer2600 gav Spitanger - Spitanger 10/10.

Tilføj kommentar