Springtime
Shortie - Without A Promise

Without A Promise

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genrer:Metalcore, Hardcore
Spilletid:38:13
Antal numre:14

Officiel vurdering: 4/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Hmm. Earache har godt nok spyttet mange fremragende udgivelser ud i årenes løb. Og blandt deres bands, har de da også nogle af de mest ekstreme bands indenfor metal genren. Men nu skal der åbenbart nye boller på suppen? Dog har dette engelske gigantlabel nu alligevel allerede udgivet et par perler i år. Men det ser nu ud som om, at de er ved at prøve at ramme et bredere publikum. Inden for den seneste tid har de nemlig udgivet et par skiver som ligger i den bløde ende af skalaen, i hvert fald i forhold til hvad man plejer at kunne forvente sig af Earache.

Men nu har de altså udgivet en CD med amerikanske Shortie, og det er muligt at de vil ramme et brede publikum, men det er bestemt ikke noget som jeg syntes klæder Earache.

Shortie spiller en blanding af flødepunk og emo. Sangene er bestemt ikke særlig avancerede og teksterne er også enkle nok til at gøre en del teenagepiger fugtige i fugen. Dog formår Shortie alligevel, med deres iørefalende omkvæd, at få mig til at sidde nynne med og rokke lidt med hovedet. Men i bund og grund er "Without A Promise" en ret kedelig skive, der næppe vil gå over i historiebøgerne. Dog må jeg alligevel sige, at jeg til enhver tid vil foretrække at lytte til Shortie, i stedet for Good Charlotte, Linkin Park, Evanescense og hvad man ellers kan risikere at blive udsat for så snart man tænder sit tv. Så er man til "Boogie-metal" så bør man da tjekke Shortie ud.

Imusic

Tilføj kommentar