Night of the black attack 4.0
Seven Witches - Amped

Amped

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genrer:Power metal, Heavy Metal
Spilletid:40:27
Antal numre:9

Officiel vurdering: 4/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Jack Frost smider den ene udgivelse ud efter den anden, og han er mand for en masse killer riffs, men hans sangskrivning er blevet dårligere for hvert udspil han er med på. Hans hovedband Seven Witches er igen ude med et nyt album, og igen er næsten hele line upen skiftet ud, denne gang er der ingen James Rivera med på pladen, derimod er der en mere eller mindre ukendt med ved navn Alan Techio, som ikke er nogen verdensklasse sanger. Han kan faktisk ikke synge de melodiske dele uden det lyder af lort. Der er da nogle numre hvor man ind imellem tænker, riffene her lyder sgu meget ok. Men er det nok for at købe pladen?- Nixen biksen. Jack Frost burde se at lukke og slukke inden han bliver fuldstændig til grin.

Kommentarer (3)

Omnio

Omnio

Tidligere anmelder

Indlæg: 157

"en mere eller mindre ukendt

"en mere eller mindre ukendt med ved navn Alan Techio"

Går ud fra at kommentaren skal opfattes mere eller mindre ironisk. Navne som Hades og Watchtower bør da vække genklang hos alle metalfans!?

Keitel

Keitel

Tidligere anmelder

Indlæg: 425

Nej, det var nu ikke ironisk.

Nej, det var nu ikke ironisk. har da hoert om Hades og Watchtower, men har aldrig musikken.

corpsegrinder

Indlæg: 4

Har du aldrig hørt Hades

Har du aldrig hørt Hades eller Watchtower????? Okay, det var da godt nok utroligt men så kan jeg fortælle dig at du er gået glip af noget, især med hensyn til Hades!!!

Tilføj kommentar