Secrets of the Sky - To Sail Black Waters

To Sail Black Waters

· Udkom

Type:Album
Genre:Doom metal
Antal numre:4

Officiel vurdering: 9/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Stor og gennemført debut fra amerikanske Secrets Of The Sky

Secrets Of The Sky blev dannet i 2010 og i starten af oktober udkommer deres ganske vellykkede debut. På To Sail Black Waters bevæger de sig meget overbevisende i tunge doom inspirede passager, såvel som i de mere følsomme og melodiske pauser.
Secrets Of The Sky har i studiet fået hjælp af producer Juan Urteaga (Testament, Machine Head) som virkelig har formået, at give bandets lyd den plads den skal have.

Første nummer på To Sail Black Waters er det enkle og effektive "Winter". Her bliver man langsomt ledt ind i Secrets Of The Sky's mørke og tunge univers af et simpelt riff for herefter, at blive mødt af en hårdtslående rytmesektion og Garett Gazay's vokal der nemt kan hive ens tanker til de mørkere dage.
Anden skæring er den lidt mere melodiske "Decline", hvor Secrets Of The Sky lyder til at have løsnet lidt op, der bliver leget lidt på trommerne, vokalen begiver sig fra nærmest smertefuld growl til helt sårbar og forsigtig.
På "Sunrise" og "Black Waters" slår Secrets Of The Sky fast at de kan lege med de helt store drenge og man er ikke i tvivl om at nogle af deres inspirationskilder er navne som Opeth og Isis.

Trods en spillelængde på omkring 40 minutter, er det imponerende, at To Sail Black Waters kun er fire numre langt. Secrets Of The Sky kan hele pladen igennem variere og spille sig igennem de 40 minutter uden at kede mig, derimod sidder jeg og håber på, at femte nummer skal begynde, da jeg uden tvivl gerne vil høre mere!

Som helhed er To Sail Black Waters et stort og gennemført udspil fra Secrets Of The Sky.

Der findes desværre ingen officielle videoer fra Secrets Of The Sky endnu, men mon ikke vi snart får lov at se hvad de kan finde på der også.

Tracklist

  1. Winter
  2. Decline
  3. Sunrise
  4. Black waters

Tilføj kommentar