Scams - Rock And Roll Krematorium

Rock And Roll Krematorium

/ Sound Pollution · Udkom

Type:Album
Genrer:Rock, Punk
Spilletid:35.05
Antal numre:10

Officiel vurdering: 7/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Black Widow er denne skive første nummer af The Scams. Det er Rock, Det er thrash, det er punket, det er stoner det er som det skal være – helt okay! Første lytning var en meget underlig omgang, da jeg er total i vildrede omkring denne cd, for der er virkelig intet nyt under solen. Der er old school rock and roll efter den gamle formel. The scams minder meget om Stone riders, Graveyard, valiant Thor, Orange goblin, AC/DC, Kiss og Guns n’ Roses og sikkert også en masse andet. Der er fart over feltet og hvis du er til det overnævnte er det en skive for dig. For det er OLD SCHOOL! Jeg tænker automatisk, bajer, solskin, smøger og en headbanging i stor stil. Alle er iført deres denim jakker og kaster The Horns i fluks, imens der råbes "Det er fee", utalige gange! Det holder! Så måske handler det ikke om at de er en kliche af alle de her bands, men om de kan leve op til det?

Bandet the Scams er fra Sverige og består af, Kriss Biggs på Bass, Tobias Ande på trommer, Daniel Kvist på Vokal og Guitar og Don Krim på Guitar. Deres plade som hedder Rock and Roll krematorium, er bandets første udspil. Den indeholder 10 hårdt pumpene numre, som fræser ens højtaler i stykker. Der er mange fede numre som, F**k like a priest, Devil in you, Killer machine, shoot to kill, untame, sjæleren when day turn to night og warzone.

Det er skam udemærket at et band har en cd spækket med fede tracks. Syntes de lever fint op til de overnævnte kronede og ukronede konger. Sagen er bare at de aldrig vil komme op på siden af dem, men de er skam på vej. Alt i alt en udmærket cd fra et fedt band!

Metalvinyl

Tilføj kommentar