R.U.S.T. - Legends

Legends

· Udkom

Type:Album
Genrer:Heavy Metal, Prog rock
Spilletid:42.27
Antal numre:11

Officiel vurdering: 8/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

R.U.S.T er et heavy metal band som holder deres stil ren og formår at lave nogle fede catchy-riffs og krydre det godt med soloer, power-vokal. Der er også nogle små power-metal momenter rundt omkring i sangene, som jo blot er et bonus.

Jeg startede albummet og forventede rent faktisk hvad jeg fik – heavy/power metal i al sin skønhed! R.U.S.T. er et band jeg forholdsvist hurtigt blevet fanget af, efter introen startede sangen ’R.U.S.T’ som klart er en af favoritterne på denne skive. Deres lyd er solid og de forstår at lave nogle gode riffs som man kan genkende dem på – hvilket jo er meget smart. Deres lyd er dog ikke så traditionel som man skulle tro, de har ligesom skabt deres egen lyd indenfor heavy metal genren, som nok mest er grundet vokalisten som forstår at skabe en fed stemning i sangene.

Generelt så er jeg meget glad for albummet, der benyttes forskellige elementer som gør det hele balanceret og varieret, det er nemlig efter min mening det som binder et album sammen og gør det værd at nævne. R.U.S.T forstår at benytte de elementer de har til rådighed på de bedste tidspunkter og det definere dem meget godt for mig. Der er ikke tale om gamle klassiske rip-offs – det her er R.U.S.T.

En sang som track 6 "Prelude to sign of the king" er også en track som kan gøre mig virkelig stolt. Track 6 er klart værd at nævne, fordi det er en instrumental, spirituel, heorisk track med nogen FANTASTISKE toner i – det er helt utroligt. Jeg kunne ikke lade vær med at høre den sang et par gange, den er simpelthen bare så godt placeret midt inde i albummet. Det er også derfor at dette band kan gøre mig overvældet, ikke kun musikalsk. Jeg er glad for jeg blev introduceret til R.U.S.T og dette er klart en udgivelse som skal blive i min play-list og ikke mindst skal de have nogen rosende ord her; Godt arbejde!

Denne udgivelse tiltaler heavy/power fans verden over, de har noget at byde på og de er et must i samlingen.