Revocation - Revocation

Revocation

· Udkom

Type:Album
Genrer:Thrash metal, Death metal
Antal numre:10

Officiel vurdering: 10/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Som at blive slået i ansigtet!

Revocation er et band fra Boston i USA, som blev dannet i 2000 under navnet Cryptic Warning, men skiftede navn til Revocation i 2006. De udgav deres debut plade Empire Of The Obscene i 2008.
Man kan tydeligt høre at bandet er inspireret af Trash scenen fra San Francisco, og at det har smidt inspiration af den Europæiske Dødsmetal scene.

Pladen starter ud med nummeret "The Hive", og efter en rimlig kort intro, så kører bandet bare speederen i bund og fortsætter sådan igennem hele nummeret. Som stor Trash Metal fan, så tog det mig 10-20 sekunder af nummeret til langsomt at begynde, at forelske mig i det her band.

Nummeret "Spastic" er et instrumentalt nummer, som er fyldt med guitarlir.

Musikken er hurtig, teknisk og helt fantastisk. Trommeslager Phil Dubois-Coyne skal have et kæmpe bifald for at klare de Blastbeats og stortromme rytmer kørende, og et kæmpe bifald til resten af bandet. Vokalen bliver leveret helt genialt af forsanger David Davidson. Produktionen på pladen er også fantastisk. Ingenting er for lavt eller for højt. Lyrikindholdet er om krig og kaos, og det passer perfekt sammen med musikken.

Der er intet mere at sige end at musikken er genial. Alle sangene er fede og alle der er fans af Trash og Dødsmetal så er det her band noget som i SKAL høre.

Tracklist

  1. The Hive
  2. Scattering The Flock
  3. Archfiend
  4. Numbing Agents
  5. Fracked
  6. The Gift You Gave
  7. Invidious
  8. Spastic
  9. Entombed By Wealth
  10. A Visitation