Reckless Tide - Helleraser

Helleraser

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genre:Thrash metal
Spilletid:50:19
Antal numre:11

Officiel vurdering: 8/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

En af grundene til at jeg sagde ja til at anmelde lidt skiver for heavymetal.dk, var chancen for, engang imellem, at få øjnene op for nogle af de rigtigt gode udgivelser, jeg ellers aldrig ville høre om. "Helleraser" er netop en af de skiver!

Der er power på fra start til slut, og samtidig er bandet ikke blege for også, at lave lidt fis og ballade. "Helleraser" er bandets 2. album, siden de blev dannet i 2000. Stilen er thrash metal, og det kører for tyskerne. De har selv produceret skiven, i deres eget studie, "Hunting Ground Studio", hvilket de er sluppet rigtig godt fra.

Pladen rummer både riff-tunge monsterdrøn, og mere melodiske numre. Næsten ligemeget hvad stil der spilles, er det tight, dog kan vokalen ramme lidt ved siden af, og det på trods af at der er to vokalister. En til de rene passager og en til ren growl. Pladen indeholder 11 tracks, der fortæller om "Helleraser". Som nummer 7 er "Kleemähendeäbte", hvor bandet slipper alt deres gøgl løs, og selvom det måske ikke er velplaceret midt på pladen, kan man ikke lade være med at grine over hvor dumme sådan nogle tyskere kan lyde. Nummeret burde måske have ligget som det sidste nummer/bonus, så det ikke kom ivejen for de andre rigtigt stærke og hurtige metal stykker. Reckless Tide er et godt bud på en afløser for bands som Kreator og Testament, men de kan dog ikke tvinge førnævnte bands på pension endnu. Dertil mangler de lige de sidste brikker i puslespillet.

Tilføj kommentar