The Purifiction - The Purifiction

The Purifiction

· Udkom

Type:Album
Genre:Hard rock
Antal numre:11

Officiel vurdering: 8/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Det er meget sparsomt med facts om The Purifiction rundt om på nettet - dog har de en fin lille side på facebook med 229 likes samt en selvskrevet biografi, der fortæller at de er fra Finland og udgiver deres debutalbum The Purifiction gennem Inverse Records. De fem finner spiller en blanding af metal og hardrock, og spiller så varieret, at leder tankerne over på alt lige fra Volbeat til Foo Fighters til Black Label Society.

Det er ikke nemt at definere The Purifiction, og ej heller bandet bag det. Hvor introsangen "Hellride" er et virkelig smadret nummer med ægte heavy metal-guitar, hurtige trommer og "Go, go, go! Yeah, yeah, yeah!"-mandekor, er "Symphnoy of Laughter" dæmpet, præget af stille guitarspil og "Alien" er et klassisk rock-agtigt nummer med psykedeliske undertoner. Vokalmæssigt er det nemt at drage en hel del paralleller til Zakk Wylde, dog er The Purifictions forsangers præstation en del mere rå og lidt mindre Bruce Springsteen-agtig.

The Purifiction roder lidt rundt i forskellige genreelementer i løbet af albummet - vi kommer både gennem lidt sludge, undertoner af doom, et strejf af punk og en ond, næsten death-growl, foruden power metal-agtige instrumentale dele. Men på trods af det, og på trods af den enorme variation fra sang til sang, så holder The Purifiction sig rimelig godt til klassifikationen hardrock. Den slags hardrock, der gerne vil lyde metal, men uden at prøve for meget.

Tracklist

 1. Hellride
 2. Alien
 3. Daisies
 4. Idiot Run
 5. Symphony of Laughter
 6. All I Need
 7. Act of Love
 8. Eternity
 9. Piano Red
 10. Gone Gone Gone
 11. Dust To Dust
Imusic

Tilføj kommentar