President Evil - Trash 'N' Roll Asshole Show

Trash 'N' Roll Asshole Show

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genrer:Thrash metal, Stoner Rock
Spilletid:47:08
Antal numre:15

Officiel vurdering: 7/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Hell Yeah! Dette må nok være noget af det fedeste jeg længe har hørt fra et tysk band. Allerede fra første nummer sættes der i gang med fedt drive, brutalitet og en energi som ville gøre mange metalbands nervøse og misundelige. President Evil blander mange moderne metal-genrer sammen på deres hårdtslående debut, men som titlen næsten afslører, så er det primært "Trash ’n’ Roll" som det meste af albummet er bygget op omkring. Hurtig thrash med sing-along-venlige omkvæd er hovedingrediensen her.

Vokalen er til at forstå og der er virkelig nogle catchy punchlines som gør at man næsten ikke kan undgå at sidde og skråle med allerede ved 2. gennemlytning. Alt i alt en rigtig omgang stodder-rock som passer sig perfekt til en tur på landevejen.

Det største minus ved President Evil er at "Trash ’n’ Roll Asshole Show" nogle gange kan blive en smule ensformig da der godt kunne ønskes mere variation fra nummer til nummer. Måske ville en mere vekslende vokal være noget af det man bør arbejde med inden næste album. Havde dette været en EP havde karakteren nok ligget på 80%, men den manglende variation gør desværre, at President Evil må nøjes med 70% i denne omgang.

Dog må jeg sige, at vi her har at gøre med en aldeles hæderlig debut. Der er bestemt nogle fede numre og især fans af bands som Evergreen Terrace bør bestemt tjekke dette tyske band ud.

Tilføj kommentar