Posthum - Lights Out

Lights Out

· Udkom

Type:Album
Genrer:Black metal, Melodic Black Metal
Antal numre:10

Officiel vurdering: 7/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Posthum er et Black Metal band fra Nannestad i Norge. Bandet blev grundlagt i 2004 og består af Jon (guitar, bas og vokal), Martin (guitar og bas) og Morten (trommer) og spiller traditionelt Norsk Black Metal, med få inspirationer fra andre genre, som fx den melodiske scene. I 2009 udgav de deres første studie album Posthum, som var en stor succes hos både Black Metal fans, og anmeldere, og de er nu ude med deres andet album Lights Out som jeg har lyttet igennem.

Albummet ligger ud med nummeret ''Untame'' som straks sætter den rette traditionelle Norske Black Metal stemning. Det er en sang i forholdsvist lavt trommespil tempo med melodiske overgange i form af guitarspil og bas, alt sammen akkompagneret af den meget traditionelle shrieking vokal som Black Metal er kendt for. Men mit yndlings nummer på albummet er helt klart ''Red'', det bruger det traditionelle off beat trommespil, med rimeligt fedt melodisk guitar spil, og hele sangen har lidt mere tempo. Her er en sang der virkelig leder tanker mod vinter og de mørke Norske skove.

Her er alt i alt tale om god udgivelse. Der er ikke så meget nyt under solen, med undtagelse af den store brug af melodiske elementer og tider også progressive tendenser. Men en ting jeg rigtigt godt kan lide er den høje produktions kvalitet, som er en ting man i mine øjne, godt kan komme til at savne ved nogle Black Metal bands. Helt klart et album der er en lytter værd. og check det ud hvis du har en forkærlighed til Norsk Black Metal. Til sidst vil jeg slutte af med sangen Red som jeg tidligere nævnte i anmeldelsen.

Trackliste:

1. Untame 2. Leave It All To Burn 3. Scarecrow 4. Red 5. Absence 6. Resiliant 7. Down In Blood 8. Summoned At Night 9. Afterglow 10. Lights Out

Tilføj kommentar