NitroVolt - Pänzer

Pänzer

· Udkom

Type:Album
Genrer:Hard rock, Rock
Antal numre:12

Officiel vurdering: 7/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Tyske Nitrovolt inviterer på luksustur i tidsmaskinen

"Loudest and fastest band out of Germany."

Sådan beskriver tyske Nitrovolt dem selv på deres Facebook-side. Og de har muligvis ret, for hold da helt tyskergarn hvor er der smæk på fra første riff. Pänzer består af 33 højspændte og speedrockede minutter og der er ingen unødvendige hvil før vi er helt i mål og pladen slutter. Men så er man også forpustet!

Det skal siges med det samme; Der er absolut intet nyt under solen. Nitrovolt spiller flabet speedrock i stil med Mötley Crüe og Twisted Sister tilsat lidt Motörhead, og det er uden ret meget nytænkning - men det virker! Pladen er støbt sammen af super fede riffs, sprød sang, energiske trommer og basgange så cool, at Nikki Sixx må være misundelig. NitroTom, NitroTim, Louis Nitrovolt og Smokey (ja, trommeslageren er tilsyneladende uden nitro...!) udgør den energiske kvartet, der med en snert af punkrock, spiller højenergisk rock 'n' roll, der er så potent, at man bliver ærgerlig over, at være født i det forkerte årti. Havde Nitrovolt indfundet sig på Sunset Boulevard i Los Angeles i de tidlige 80'ere, havde de, i min optik, godt kunne hamle op med førnævnte Mötley Crüe og måske endda Guns 'N' Roses. Numre som "Rock it Out", "Hard Rock Queen" og ikke mindst afslutteren "Hail Hail" er faktisk mere end almindeligt kvalificerede til at komme på DJ'ens playlist på enhver rockbar, og spilles de højt nok, overhører man, at produktionen desværre lyder en anelse amatøragtig mange steder.

Deres materiale er stærkt, det kan der ikke være tvivl om. Men man kan måske spørge, hvad vi egentlig skal med flere bands af denne type? Og er genren egentlig stadig relevant? Ingen kender vel svaret, men der skal nok heller ikke tænkes så meget over det. Når alt kommer til alt, så spiller Nitrovolt op til en fed fest, selvom de på ingen måde leverer noget, der ikke er hørt før.

Tracklist

 1. Pay the Price
 2. Rock it Out
 3. Don't Let Go
 4. Twisted Shot of Booze
 5. Lie to You
 6. Into the Night
 7. Hardrock Queen
 8. Going Down
 9. Born to Love
 10. Get Rid
 11. So You Die
 12. Hail Hail

Tilføj kommentar