Motörhead - Kiss Of Death

Kiss Of Death

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genrer:Heavy Metal, Hard rock
Spilletid:44:49
Antal numre:12

Officiel vurdering: 8/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Lemmy siger stadigvæk nej tak til at gå på efterløn, derfor får vi lov til at få mere af den herlige Motörhead musik som jo (næsten) aldrig skuffer. "Kiss of Death" kan da også ses som den direkte opfølgning af "Inferno", selvom den lige var en tak bedre når man tænker på de absolutte übernumre som "Killers" og "In The Name of Tragedy". Men bare rolig, det her er forbandet tæt på, bare tag sange som "Sucker", "Trigger" eller "Under The Gun" som er en ren drøm af boogie, baddass attituder og bumser, der skulle få enhver headbanger til at svinge garnet fra 0 til 100 på tre sekunder. Med nummeret "God Was Never On Your Side" har man også lavet en dejlig lille halvballade i stil med "Love Me Forever" eller "Lost In The Ozone", især teksten er igen en poetisk magtdemonstration fra Mr. Kilmister. "Be My Baby" har en del paralleller til "Deaf Forever", med dens stampende rytme selvom om den ikke helt når op til førnævnte klassiker. Derimod er "Kingdom of the Worm" en fuldtræffer med den morbide vokal og en knaldhård rytme, passende nok er det også en af de dystreste sange i Motörhead’s efterhånden bugnende sangskat. Til afslutning har man ladet Phil Campbell's (Guitar) søn komponere musikken og den er aldeles udmærket. Nummeret har endda en mere oldschool feeling end de fleste sange hvad bandet selv komponerer for tiden. Så med afkom af denne kaliber er Rock ’n’ Rollen reddet en stak år endnu, hvilket "Going Down" så fint beviser. Tilbage er der kun at sige: kunne du lide "Inferno" vil du uden tvivl være godt hjulpet med "Kiss of Death". Bandet beviser i hvert fald her igen at de langtfra er færdige.

Kommentarer (8)

NUN SLAUGHTER

Indlæg: 13

Det er utroligt at de bliver

Det er utroligt at de bliver ved! Men så længe det også er godt, så skal de satme også bare fortsætte!! Motörhead har sku holdt stilen rigtigt godt i over 30 år! og hvem har ellers det?? = ingen!!!

tlt

Indlæg: 66

Nun Slaughter, du skriver om

Nun Slaughter, du skriver om Slayer at du ikke vil købe et album, du i forvejen har hørt før. Underforstået at der ikke er noget nyt under solen. Omvendt roser du Motorhead? Er der da noget på Kiss of Death som du ikke har hørt før, eller hva'?

mørbrad

Indlæg: 19

Hmm,,:-)

Hmm,,:-)

Ole Bach

Indlæg: 236

Igen har Motorhead lavet et

Igen har Motorhead lavet et album som er ganske fremragende, selvom mange siger at har man hørt et album fra deres side ja så har man hørt alt, men nix de har altid lavet noget nyt på deres albums. Dette opus virker utroligt friskt og pågående de kan stadig smække nogle fede numre på banen.

hellcock

Indlæg: 189

Det er sgu en iorden skive de

Det er sgu en iorden skive de har lavet endnu engang - Ren lytteglæde for øregangene

riheg03

Indlæg: 26

Så er der endu en gang dömt

Så er der endu en gang dömt rövchokolade fra de gamle sataner. Måske sku' de bare gå på pension. Metal slal ramme dig som et spark i pungen, men det her gir mig bare kvalme, det kilder dog lidt. Eller også har jeg fået hård hud på pungen. Eller stive hår. D er sgu for længe siden jeg var pubertid.

riheg03

Indlæg: 26

motorhovede. tsk tsk. Kys min

motorhovede. tsk tsk. Kys min dertil indrettede. (røv)

Bjorn

Bjorn

Tidligere anmelder

Indlæg: 214

@ #7

@ #7
Ellers tak, tror hellere jeg vil kysse en gnu med herpes