Motörhead - Bad Magic

Bad Magic

· Udkom

Type:Album
Genrer:Heavy Metal, Rock
Antal numre:13

Officiel vurdering: 8/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Vortesvinet er tilbage i musikalsk storform

Flyt dig, eller du bliver kørt over

“Hello, we are Motörhead. We play rock & roll.” Kan man forestille sig en mere entydig varebetegnelse anno 2015? Næppe. Er der ret meget mere at sige? Tjo, det skulle da lige være at jeg inderligt håber, at Lemmy dukker op den 30. november 2015 i Aarhus. At vorherre ikke forinden får den usandsynligt dårlige idé at hidkalde Kong Lemmy inden han en sidste gang får lov at køre vores kroppe gennem den hårdtslående rock & roll-maskine, han har udviklet og rejst verden rundt med sammen med hans tro væbnere, Mikkey Dee på trommer og Phil Campbell på guitar.

Fri os fra udviklingen!

Nogle ting skal der bare ikke pilles ved: At æbler falder til jorden, at kvinder går lettere påklædt om sommeren end om vinteren, og at Motörhead er Motörhead. Bad Magic indeholder et væld af skæringer, som kunne have været lavet for 10, 20 eller ja 30 år siden. Og tak for det, for hvor spiller de dog godt de 3 alderstegne herrer.

Ready to go?

The centrepiece på Bad Magic er nummeret ”Till The End”, som absolut kræver at blive citeret. Som altid er Lemmy klar med et par fede linjer om livet i almindelighed og ham selv i særdeleshed. Stilen er i den sædvanlige loner-badass-stil, som vi kender og holder så meget af:

“There ain't no rules to follow You cant predict tomorrow I know just who my friends are The rest can turn to stone Your memories are yours alone There yours until your dust and bones I know the things I'm looking for I know just what I want”

Så fik du dén at tygge på, kære læser, fra en af rockhistoriens helt tunge drenge.

Ses vi den 30. november 2015 i Aarhus?

Det håber jeg, for sidst jeg så Lemmy var på Rock Am Ring i 2012, og før det i Aalborg et år eller to før, og begge koncerter var sublime opvisninger i, hvordan en fest skal sparkes i gang med øl, rock & roll og fællesskab. Som opvarmning kan det anbefales at erhverve sig Bad Magic. Det er aldrig for sent at stige på rock & roll-toget sammen med vores allesammens Kong Lemmy.

Tracklist

 1. Victory or Die
 2. Thunder & Lightning
 3. Fire Storm Hell
 4. Shoot Out All of Your Lights
 5. The Devil
 6. Electricity
 7. Evil Eye
 8. Teach Them How to Bleed
 9. Till the End
 10. Tell Me Who to Kill
 11. Choking on Your Screams
 12. When the Sky Comes Looking for You
 13. Sympathy for the Devi" (Rolling Stones cover)

Kommentarer (1)

Jesper Beck

Jesper Beck

Tidligere anmelder

Indlæg: 46

R.I.P LEMMY TAK FOR ALT!!!!!!

Det er med kæmpe sorg i hjerte, at jeg i dag har set på Motorhead's hjemmeside og div. nyhedssteder at Lemmy er gået bort.
VI har mistet en sand Rock legende.
Jeg kan ikke tænke på nogle andre, som har betyde så meget for vores Heavy Metal.
R.I.P Lemmy, du vil blive savnet.

Ian ‘Lemmy’ Kilmister
1945 -2015
Born to lose, lived to win.