Morbus Chron  - A Saunter Through The Shroud

A Saunter Through The Shroud

· Udkom

Type:EP
Genre:Death metal
Antal numre:3

Officiel vurdering: 2/10

Brugervurdering: 5,3/10 baseret på 6 stemmer.

Morbus Chron er et svensk dødsmetal band, der startede i sommerferien i 2007. Det startede som et hyggeband, men udvilkede sig, og de har nu udgivet en ep og et album i fuld længde. Deres nyeste ep hedder A Saunter Through The Shroud, og jeg er ærlig talt skuffet.

Lad os starte med det negative. Guitaristen og bassisten spiller meget kedeligt. Der er ingen guitarsoloer, og produktionen gør at de drukner i hinanden, så det ender i en usmagelig grød. Dog holder de sig meget i baggrunden, hvilket måske er meget godt. Der værste ved ep'en er forsangeren. Prøv at forestille dig en deprimeret alkoholiker, der ligger på jorden foran en bænk, og ryster både af kulde og af frygt for den dæmon, som han har bildt sig selv ind har hjemsøgt hans sjæl. Den lyd der vil komme ud af hans mund ville svare meget godt til vokalen på denne ep. Det bedste ved ep'en er trommeslageren, som giver den gas, og lægger de hele rester af det smuldrende fundament på denne ep. Som sagt før skifter de meget ofte tempo på ep'en, hvisket gør at musikken får et progressivt element. Det kan for nogle være en god ting, og for andre kan det bare være forvirrende.

På deres Facebook-side skriver Morbus Chron, at da de fandt sammen lavede de mest af alt dårlige covers, og at det så har udviklet sig til dette. For mig at se, er den eneste udvikling der er sket, at de er begyndt at skrive deres eget materiale. Det er virkelig en ep i bundklasse, og den eneste grund til at de ikke får bundkarakterer, er trommeslagerens arbejde, og desperate forsøg på at holde musikken oppe, hvilket alligevel fejler.

Dette er epens første nummer, Channeling the Numinous, men hvis du vil beholde dagens godt humør, så tryk for guds skyld ikke på play.

Tracklist

  1. Channeling the Numinous
  2. Black Orb Reverence
  3. The Place of the Four Hundred Volcanoes

Kommentarer (6)

Agent_Egern

Agent_Egern

Tidligere anmelder

Indlæg: 87

Efter at have hørt det

Efter at have hørt det linkede nummer vil jeg næsten sige at 20% er en diplomatisk karakter at give dette her. Det er da godt nok noget af det ækleste, jeg længe har hørt.

Ravnkel

Indlæg: 3

Nytænkende er åbenbart

Nytænkende er åbenbart forbudt her. Deres fuldlængde og denne EP holder 100%.

Der bliver ikke skrevet om de Death riff inspirerede passager, samt den lille snert af black og rock de også får med i musikken.

Det er lidt som om anmelderen har set sig sur på dette band fra starten.

Et friskt pust til dødsmetal scenen 80% herfra

Ravnkel gav Morbus Chron - A Saunter Through The Shroud 8/10.

Agent_Egern

Agent_Egern

Tidligere anmelder

Indlæg: 87

@2 Selv værdsætter jeg såmænd

@2 Selv værdsætter jeg såmænd innovation og det at lege med genrerne frem for bare at følge en skabelon - det her bryder jeg mig bare på ingen måde om. Efter at have læst dit indlæg, besluttede jeg at give nummeret en chance til, og har ikke ændret mening om det.

Emilie Marie Bregendahl

Emilie Marie Bregendahl

Tidligere anmelder

Indlæg: 11

Det lyder jo VILDT godt. Og

Det lyder jo VILDT godt. Og så er deres coverart altså virkelig flot :-D

Emilie Marie Bregendahl gav Morbus Chron - A Saunter Through The Shroud 8/10.

Kasper Olsen

Tidligere anmelder

Indlæg: 32

Sådan er vi jo så forskellige

Sådan er vi jo så forskellige.

Winterlife

Tidligere anmelder

Indlæg: 16

Skide fed EP :-)

Skide fed EP :-)

Winterlife gav Morbus Chron - A Saunter Through The Shroud 7/10.

Tilføj kommentar