Messenger - See You In Hell

See You In Hell

· Udkom

Type:Album
Genrer:Power metal, Prog rock
Spilletid:62.20
Antal numre:12

Officiel vurdering: 4/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Jeg kan lige så godt sige det, "jeg er ikke true metal fan". Har dog en Manowar - kings of metal, men det kan tælles på en hånd, hvor mange gange jeg har hørt den. MessengeR er et tysk True metal band, det er deres andet udspil see you in hell. Musikken er mere hørevenligt end hvad jeg er vant til. Det er faktisk slet ikke så slemt, udover når sangeren Siggi kommer med sine høje 80er hyl, kan jeg godt tage mig lidt til hovedet og sukke dybt.

De to guitarister Deckes og Kette er to ret stabile guitarister, de ved udmærket hvad de laver, deres soloer er ikke ren tabbing. Men jeg giver op når de lange strofer af "helte liren - se mine små boller" fyres af. I fx sangen see you in hell er jeg lige ved at give op, men den skal høres igennem pladen. Det der holder mig op, er at der nogle steder er elementer af Iron maiden i deres sange. Sange som Alien Autopsy, som er et ret fedt nummer får dem til at stige i min bog. Men generelt er det bare en meget simpel omgang true metal. Hvilket nok også gør at jeg bedre kan overskue "MessengeR krigernes" album.

Der er ikke de store forventninger til dette band, ikke fra mit vedkommende. Det er alt for kedeligt og jeg tror den ægte True metal fan vil søge et andet sted hen. MessengeR er et velspillet band, men sangene er bare kedelige og man sidder med en tom fornemmelseefter 62 lange minutter at det kunne gøres bedre.

Metalvinyl

Tilføj kommentar