Luciferian Light Orchestra - Luciferian Light Orchestra

Luciferian Light Orchestra

Udkom

Type:Album
Genrer:Hard rock, Heavy Metal
Antal numre:10

Officiel vurdering: 9/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Take off your dress, join us in the sabbath!

To trommeslagere, fem guitarister, to keyboardspillere og fire forsangere. Bandet er tophemmeligt, og vi ved kun at Christofer Johnsson gennem en årrække, har samlet til bunke når materialet ikke rigtig passede til a-indkomsten i Therion.

Bundkorrupt råddent og okkult 70´er retro heavy

Stilen er bundkorrupt rådden og okkult 70´er retro heavy. Det leder tankerne i retning af Occultation eller Blood Ceremony, og til tider kommer Ghost også ind som en reference. Uanset hvad er det forrygende skummelt, top underholdende og meget forfriskende. Her er antændelige melodier, flyvske riffs og massere af nuuuuj-momenter - og så er det forrygende morsomt at grave sig ned i.

De psykedeliske elementer står i kø, og forsangerne skifter løbende plads, men fælles for alle numre, er de ligefrem ABBA poppede omkvæd samtidig med, at de mest blasfemiske omkvæd afløser hinanden. Det er umuligt at vide, om det er dødsens alvor eller ironi i metermål. Dette er i sandhed djævelsk snedigt udtænkt, og du er netop ved at blive optaget i ritualet….

Sex med dæmoner

Tekstuniverset er okkult, sensuelt - ja, ligefrem seksuelt og en titel som “Sex with Demons” siger vel det hele. Eller hvad med fortællingen “Venus in Flames" om den romerske gudinde for kærlighed, der også var kendt for sin ekspertise inden for elskov.

We hail Sathanas, Venus, Lucifer.
Expurgation and trial
Beauty hanging in chains
Love and pain on the altar
See my Venus in flames

Luciferian pop stars

Jeg har aldrig været en stor fan af Therion, men dette album er en øjenåbner for Christofer Johnssons musikalske vanvid, og har ikke været så fnisende godt underholdt siden Ghost debut.
Et af årets helt store oplevelser og du er nu inviteret med i kulten…

Tracklist

  1. Dr. Faust on Capri
  2. Church of Carmel
  3. Taste the Blood of the Altar Wine
  4. A Black Mass in Paris
  5. Eater of Souls
  6. Venus in Flames
  7. Sex With Demons
  8. Moloch
  9. Dante and Diabaulus
  10. Bonus