Springtime
Low Down Deeper - Fear No Evil

Fear No Evil

Udkom

Type:Demo
Spilletid:19:00
Antal numre:4

Officiel vurdering: 5/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Hvis "Fear No Evil" var en ret, var det en klar gang biksemad, serveret med stil. For ligesom biksemad er denne demo fra jydske Low Down Deeper en blanding af nogle kedelige gamle ting der er fundet frem fra gemmerne, men når de så sammensættes bliver det alligvel til noget acceptabelt. Og Low Down Deeper er bestemt noget der får lytterens øjenbryn til at løfte sig og i undren retter blikket mod CD-afspilleren, for lige at sikre sig, at det man hører kommer fra den CD man lige har sat i.

De fire midtjyder spiller skam udemærket, bevares der er ikke en finger at sætte på deres evner og sammenspil, og de har da her på denne lille fire-numres demo præsteret at lave to sange som virkelig er catchy og får mig til at synge med og høre CD'en igen og igen.

Åbneren "Faith Alone" indledes med et tre-stemmigt kor, hvorefter man bliver præsenteret for noget lidt frækt punk rock og derefter leges der med utrolig mange metal og rock elementer nummeret ud. Nummeret er egentlig pisse fedt, og især forsangerens stemme er rigtig fed når han råber, men udover slutningen af sangen, hvor korets sang og forsangerens råb blandes, så virker det tre-stemmige kor utroligt malplaceret. Hvis Low Down Deeper havde undladt at ligge kor på det nummer, så havde det været et klart hit.

CD'ens sidste nummer, "Fear No Evil", er også ret fedt og her fungerer koret langt bedre end på førnævne nummer. Her er det de legende guitarer og den soul-agtige stemme som bærer nummeret frem og det bliver gjort godt.

Nummeret "Running Away From My Past" er faktisk også ret godt, men der er dog ikke megen heavy eller tungrock at spore her, derimod den halv-hæse stemme og det kontante trommespil dér, der her udmærker sig. Nummeret ligner ikke CD'ens andre numre og virker lidt som om det hører hjemme på en anden CD.

Der er ikke megen nyskabning over denne demo, men alligevel har bandet formået at lave en demo, hvor to af numrene er over standard for en demo. Lyden er rigtig god, hvilket man kan sige sig selv, når det er Tue Madsen som har stået på den anden side at glasset under optagelserne.

En pladekontrakt og et full-length album? - Hmm, Low Down Deeper bør nok tænke meget over hvordan de vælger at blande de forskellige elementer fra andre genrer, f.eks er det synd at koret skal ødelægge det ellers fede og rå udtryk i "Faith Alone". Men jeg mener bestemt der er håb forude for en rock-udgivelse fra dette band engang i fremtiden.

Alt i alt en flot demo med fire udemærkede numre hvor der er meget forskelligt at finde, ja næsten for meget variation. Men som lytter holder man ørene spidse mens CD'en spilles færdig.

Imusic

Tilføj kommentar