Lord Of Mushrooms - Perspectives

Perspectives

· Udkom

Type:Album
Genrer:Prog metal, Prog rock
Spilletid:67.16
Antal numre:11

Officiel vurdering: 9/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Lord Of Mushrooms er et progressivt metal-band, som blev formet i Frankrig. I dag består de af to franskmænd, to italienere og en brasilianer. "Perspectives" er deres tredje album, og i følge dem selv deres bedste. Det er heller ikke så ringe endda.

Intronummeret "Imago" viser meget godt hvad man kan forvente af albummet. Ren vokal, som man ikke bliver træt af at høre på, velspillet guitar og bas, samt varierede trommer, som er lidt i baggrunden. De gør også et interessant brug af klaver. Man kan høre det stort set gennem hele albummet. Det er tydeligt i perioder, men træder så tilbage. Nogle gange virker det super godt, men andre gange bliver klaveret nærmest for meget, og forstyrrer. Produktionen er ren gennem hele albummet. Alle instrumenter er på lige fod, og drukner ikke i hinanden, hvilket passer musikken super godt. Det instrumentale nummer "Red Queens Race" er et super godt eksempel på dette.

Generelt er "Perspectives" et rigtig interessant album. Lord Of Mushrooms finder en god balance. Rytmerne i deres sange er komplekse, uden at man bliver forvirret. De kan sætte tempoet helt ned, som i starten af "The Missing Link", uden at man keder sig, og får lyst til at skippe videre til næste sang. Jeg er positivt overrasket, og giver "Perspectives" ni ud af ti kranier.