Livarkahil - Wrath Of God

Wrath Of God

· Udkom

Type:EP
Genrer:Death metal, Melodisk Death Metal
Antal numre:5

Officiel vurdering: 4/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Wrath of God - en halv times dødsyg dødsmetal.

Livarkahil er et fransk blackened death metal band der opstod i år 2006. De har udgivet en demo, to albums, og nu har de så også leveret en EP. Den hedder Wrath of God, består af fem numre og varer lige omkring 28 minutter.

Første sang på EP'en hedder "The Eternal Sun"... og ja... "Eternal Sun" er måske også de eneste to ord, du kommer til at forstå i denne sang. For her hedder sangteknikken growling, og denne sangers stemme ligger ovre i den helt utydelige ende. Trommerne er hurtige og guitarene fyrer nogle halvkliché riffs af. Hvad skal jeg sige? Det lyder som dødsmetal, men udover det er det ikke noget bemærkelsesværdigt nummer. Andet nummer på pladen "Through Hatred And Devotion". Dette er endnu et hurtigt nummer, for den brutale death metal-stil skal jo holdes... Her synes jeg dog, at trommeslageren gør sit arbejde godt, for det er sku nogle ret svedige trommer. Normalt ville jeg så slavisk gå igennem størstedelen af udgivelsens numre og analysere dem et efter et, men nu synes jeg generelt, at musikken er kedelig i det og ret ensformig, så det vil jeg lade være med. Der er ikke den store variation i musikken, da de fleste af sangene består af de samme ting; hurtige trommer, halvbrutale guitarriffs, en svagt tydelig bas og en ond growlingvokal (hvis lyrik man umuligt kan tyde). Jeg synes ikke, at musikken er dårlig - blot utrolig træthedsfremmende. Udover det føler jeg egentlig ikke, at jeg kan anbefale EP'en. Den er simpelthen ikke værd at lytte til. En af grundene kunne være, at der mangler dybde i musikken, og det inkluderer altså også vokalen. Alle sangene er hurtige, og vokalen når at komme ud med alt for mange ord på en gang. Det giver lidt den effekt, at man sidder og glæder sig til, at der kommer en pause, så man lige kan få pusten og slappe lidt af. Pauser er bare nærmest helt umulige at finde på Wrath of God, og det gør at musikken hurtigt bliver uudholdelig. Efter at have lyttet denne EP igennem flere gange, må jeg konkludere, at der findes meget bedre dødsmetal på markedet. Så er det sagt.

Her kan du lytte til det sidste nummer på EP'en Wrath Of God. Det ses tydeligt på videoens bedømmelse, at jeg vidst ikke er den eneste der er lidt utilfreds med musikken...

Tracklist

  1. The Eternal Sun
  2. Through Hatred And Devotion
  3. Deny Your God
  4. Devotion
  5. Wrath Of God

Tilføj kommentar