Lahmia - Into The Abyss

Into The Abyss

· Udkom

Type:Album
Genrer:Melodisk Death Metal, Death metal
Antal numre:10

Officiel vurdering: 7/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Lahmia, der har italienske rødder, er umiddelbart meget svært at sætte i bås rent genremæssigt. Deres musik er meget melodisk, vokalen et samspil mellem growl og clean vokal, og en passende beskrivelse vil være noget i stil med et melodisk thrash metal band med inspiration fra death, tilføjet deres talent for at skabe følelser ud af musik – melankoli, vrede og på sin vis også elegance. Into the Abyss er deres tredje udgivelse, men deres første studiealbum.

Musikken i sig selv er måske en smule rodet, og der er ingen af instrumenterne, der skiller sig særligt ud. De få guitarsoloer der er, er til gengæld vildt lækre. Forsanger Francescos growl er ikke noget specielt i sig selv, men hans variation lige fra clean vokal til high pitch growl er et stort plus, og især hans clean vokal er virkelig fed, hvilket blandt andet kan høres i "Nightfall" og "Silence Through The Sreaming Crowd".

Lahmia bruger nogle fede effekter, så som i intronummeret, hvor en hvæsende stemme påkalder dæmonen Lahmia, og et kvindeskrig afslutter sangen. De formår at skabe en stemning ud fra deres musik, og det er positivt.

Trackliste

1. Drag Me To Hell 2. Nightfall 3. Silence Through The Screaming Crowd 4. The Tunnel 5. Into The Abyss 6. Glass Eyed Child 7. Grinding Dreams 8. Strength From My Wounds 9. My Crown 10. Ab Aeterno

Tilføj kommentar