Lacrimas Profundere - The Grandiose Nowhere

The Grandiose Nowhere

· Udkom

Type:Album
Spilletid:42.19
Antal numre:12

Officiel vurdering: 7/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Så er tyske Lacrimas Profundere på banen med deres 9. album, "The Grandiose Nowhere". Bandet har gennem årene, fra 1993 og frem, bevæget sig fra Doom / Gothic Metal til Gothic Rock, hvilket er dét vi er ude i på dette album.

"The Grandiose Nowhere" består af 12 numre, der ville gå perfekt til en gang sofahygge med den udkårne. Der er masser af kisse-misse ballader, men også et par numre med lidt gang i, uden at der bides for hårdt. Musikken er lige til at gå til – Ikke noget med avancerede musikalske udfoldelser, men bare "lige ud ad landevejen" Goth 'n Roll, der ikke kan sættes en finger på. Genremæssigt er vi ude i en mere rå og usleben udgave af H.I.M., og Rob Vitacca's vokal kan skydes i retning af Sisters Of Mercy…

Lad mig sige det sådan; Der er på "The Grandiose Nowhere" ingen numre, hvor man imponeres, ej heller er der numre man kedes af, eller springer hurtigt videre fra. Lacrimas Profundere leverer et solidt, pænt album med en behagelig catchy lyd, der fint kan køre som baggrundsmusik til en god sludder og en flaske rød… Det er absolut nice og clean, men ikke noget masterpiece.

Tilføj kommentar