Kaos Krew - Under Destruction

Under Destruction

Udkom

Type:Demo
Genrer:Industrial metal, Nu Metal
Spilletid:49:41
Antal numre:13

Officiel vurdering: 8/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Tankerne ledes hurtigt hen mod 90’ernes arkade-spil til de hurtigt voksende pc’ere. I numre som "Mein Vater" bliver de Renegade-lignende melodier tydeligt fremført i Kaos Krews overvejende instrumentale univers, som byder på flotte kompositioner og skæve rytmer. Kaos Krew er et band, som ikke er bange for at lave en solo eller fem og det er ikke lyrikken, som er det dominerende element i musikken. Tværtimod bæres lytteren igennem cd'en via tema-riffs og -melodier, som er harmonisk sammensat med de øvrige elementer.

Dynamikken er helt i top hos Kaos Krew og musikken er dejligt vekslende. Allerede fjerde nummer på skiven, "Slowvater", byder på andet end det sædvanlige heavy industrial rock og tager os på en rejse ind i den brasilianske natur, der lader til at være meget lokkende. Hurtigt bringes den vanlige stil tilbage igen og "Electrified" minder lytteren om, hvad det egentlig er, man lytter til. Groovet er så tydeligt, at man efter ti sekunder kan tage sig selv i at trampe i gulvet.

Kaos Krew er et interessant trio-projekt, som uden tvivl har meget mere at byde på end denne ellers meget tilfredsstillende produktion. Hvis man er til flotte kompositioner, fede ass-kicking soloer og et groove, der siger spar to, så er Kaos Krew det rette valg.