Iron Mask - Shadow of the Red Baron

Shadow of the Red Baron

· Udkom

Type:Album
Genre:Power metal
Spilletid:55.16
Antal numre:11

Officiel vurdering: 6/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

3. album fra Iron Mask "Shadow Of The Red Baron" er et solidt Vikinge-power-metal-album som med en mængde gode og velhængende fællessangs-omkvæd får lytteren gjort klar.

Introen på albummet er lyde fra krigsfly fra anden verdenskrig. Derefter er der drøn på frem til skivens fedeste skæring, det supergode nummer "Forever In The Dark", hvor der tillige synges på latin. Et kongenummer, som jeg befaler jer til at tjekke ud på YouTube! Desværre falmer albummet en anelse derefter. Et par kedelige numre inden nummeret Black Devil Ship, som jeg synes har en del ligheder med Iron Maidens "Mother Russia". På nummeret We Will Meet Again er der lagt op til kamp, mjød og afbrændinger med et glimrende kamp-chorus. Skivens næstsidste skæring hedder "Only The Good Die Young". Jeg tænkte allerede på Maiden inden jeg hørte nummeret, men da Iron Mask fortsætter med at synge "...The Evil Live Forever" bliver det sgu næsten for tydeligt, hvor inspirationen er kommet fra! - Og hvorfor helvede har Iron Mask medtaget det instrumentale afslutningsnummer "Ghost Of The Tzar"?

Der er på albummet et par gevaldige opture, hvorfor jeg faktisk vil anbefale denne udgivelse, men bare tryk på stop inden de sidste par numre.

Tracklist

 1. Shadow of the Red Baron (07:04)
 2. Dreams (4:32)
 3. Forever in the Dark (5:11)
 4. Resurrection (5:07)
 5. Sahara (4:21)
 6. Black Devil Ship (4:31)
 7. We Will Meet Again (4:33)
 8. Universe (4:51)
 9. My Angel Is Gone (4:16)
 10. Only the Good Die Young (3:56)
 11. Ghost of the Tzar (6:54)

Kommentarer (1)

Mr Body

Tidligere anmelder

Indlæg: 19

Videoen på youtube er godt

Videoen på youtube er godt nok dårlig. hahaha... men musikken udemærket.