Hurtlocker - Embrace The Fall

Embrace The Fall

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genre:Thrash metal
Spilletid:36:07
Antal numre:10

Officiel vurdering: 6/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Chicago-bandet Hurtlocker er tilbage med et nyt album fyldt med lige-ud-af-landevejen brutal thrash metal. Vokalen er skrigende/råbende, og numrenes stil er tætpakket med meget traditionelle thrash-ideer, der dog for de flestes vedkommende er ganske fængende afviklet.

Man fornemmer lidt en inspiration fra nogle af Nevermores mere brutale stunder, men Hurtlockers musik er betydeligt mindre kompleks og trods de mange hurtige tempi og hyppige grindtrommer en anelse mere groove-orienteret. Ind imellem stikker Pantera hovedet frem blandt bandets inspirationer (f.eks. på "Disgust" og "Deserving") – sågar også Biohazard på nummeret "Outside Are the Dogs".

Hurtlocker er et godt sammenspillet band, de enkelte numre hænger godt sammen, og der er en god intensitet i musikken. Men på trods af at "Embrace the Fall" kun varer lidt over en halv time, når jeg alligevel at kede mig undervejs i forløbet – der er simpelthen for lidt harmonisk og stemningsmæssig variation på albummet. Men læg et dødningehoved til, hvis du foretrækker din kop metal uden forstyrrende melodiske tilsætningsstoffer.

Tilføj kommentar