Hess - Just Another Day

Just Another Day

/ Nordic Metal · Udkom

Type:Album
Genrer:Rock, Prog metal
Antal numre:10

Officiel vurdering: 6/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

"Just Another Day" fra canadiske Hess er en skive som leder minderne tilbage til bands som Mr. Big, Bon Jovi og datidens melodiske rock/pop musik. Musikken er præget af en del 80'er klicheer, hvilket afspejler sig i den pompøse lyd og den stereotype kompositoriske stil. Hess' stemme er distinkt og meget velartikulerende. Manden har format og han styrer såvel de rockede som de poppede elementer i musikken fænomenalt inden for denne genre. Dog bliver "Just Another Day" aldrig en milepæl indenfor den melodiske rock/pop genre, men blot en døgflue, der med sin middelmådige musik må se sig overhalet indenom af både tidsånden samt af datidens melodiske rock/pop kunstnere som de ovennævnte.

Metalvinyl

Kommentarer (4)

Bjorn

Bjorn

Tidligere anmelder

Indlæg: 214

Gad vide om han er i familie

Gad vide om han er i familie med Rudolph Hess ??

Omnio

Omnio

Tidligere anmelder

Indlæg: 157

Naah, det ser han næsten for

Naah, det ser han næsten for godt ud til!

Bjorn

Bjorn

Tidligere anmelder

Indlæg: 214

naaah det ved jeg nu ikke,

naaah det ved jeg nu ikke, han har det samme høje hovede og dybe øjne. Hvis jeg ikke vidste det ville jeg sige det var hans søn.

chokehold

chokehold

Indlæg: 51

Hess styrtede sikkert ned med

Hess styrtede sikkert ned med sin Messerschmidt i Canada og ikke i England.. og har derefter froset sig selv ned for at igen at lave en comeback her nu i 2003.. Synes også at man lidt kan se at han har forfrysninger på næsten osv..

Tilføj kommentar