Gravewurm - Infernal Minions

Infernal Minions

· Udkom

Type:Album
Genrer:Black metal, Death metal
Antal numre:8

Officiel vurdering: 2/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Dødens pølse dødsdømt

For mig har amerikanske Gravewurm hidtil været et ubeskrevet blad, men efter et tjek på metal-archives må jeg sande at de åbenbart har et mindre ocean af udgivelser på samvittigheden. Intet mindre end ni albums, seks demoer, tre ep’er, to compilations samt medvirken på 11 splits, er det nu blevet til siden starten tilbage i 1990.

Den høje produktivitet og de mange år på banen til trods, må jeg slukøret erkende at det musikalske niveau virkelig ikke er ret højt. For at sige det som det er; det er elendigt! Genremæssigt er vi ude i en skizofren omgang black, death, thrash metal. Ankermændene i Gravewurm er Kevin Fye (aka. Funeral Grave) på guitar og vokal og Tim Reiter (aka. Blood) på bas, og at de fortsat finder mening i at prøve at kreere musik sammen, overgår fuldstændig min fatteevne.

Produktionen på Infernal Minions er særdeles mangelfuld, og minder mest af alt om et demobånd optaget på en firespors kassetteoptager tilbage i starthalvfemserne. Musikken er ubehjælpsomt fremført, riffs’ne virker uinspireret og det slatne growl er sovset ind i rumklang. Ét er at ovenstående bare ikke tiltaler mig på nogen som helst måde, men hele albummet fremstår fuldstændigt kluntet og blottet for både energi og nærvær. Kun den afsluttende og lettere doomede "Mistress of Blood and Fire" byder på noget sporadisk brugbart. Dette er noget nær det mest talentløse jeg til dato har fået til opgave at anmelde. Kun én positiv ting kan siges om Infernal Minions, og det er at mægtige Kam Lee (ja, ham fra Massacre, red.) har kreeret coveret. Dette er ikke en ommer, for Gravewurm skal nemlig bare straks stoppe med at eksistere. På forhånd tak!

Mistress of Blood and Fire. Gravewurm når de er allerbedst

Tracklist

  1. Nocturnal Inquisition
  2. The Evil Within
  3. Master of the Dark
  4. Dominion of Lost Souls
  5. The Beast of the Abyss
  6. I Die for Hell
  7. Crown of the Fallen
  8. Mistress of Blood and Fire

Tilføj kommentar