General Surgery - A Collection of Depravation

A Collection of Depravation

· Udkom

Type:Album
Genrer:Death metal, Death metal
Antal numre:30

Officiel vurdering: 5/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

General Surgery er et såkaldt ''Grindgore'' band fra Stockholm i Sverige. Bandet blev formet i 1988 of består af forskellige medlemmer fra Svenske Death Meal bands. Bandet består nu af Joacim Carlsson (guitar), Andreas Eriksson (bass, backing vocals), Andreas Mitroulis (trommer, backing vocals), Erik Sahlström (lead vocals) og Johan Wallin (guitar, backing vocals).

De er nu ude med deres nyeste album. A Collection of Depravation som er en samling singles, EP'er som tidligere kun var til at opdrive i venyl udgave, uhørte demoer og nogle enkelte cover numre. Før jeg begynder denne anmeldelse vil jeg lige nævne, at jeg ikke er den største fan a ''Grindcore'' eller for den sags skyld ''Grindgore'', og at jeg fik denne skive fra en anmelder som er stoppet på siden. Dette er desuden også første gang jeg stifter bekendtskab med General Surgery.

Vokalen på dette opsamlings album er meget lige de fleste Grind Core eller Death Metal vokaler, det er en meget tung growl med enkelte grunts, med de sædvanlige lyriske temaer om, ja det siger sig selv, gore. Trommespillet på albummet er fyldt med de meget ikoniske blast beats kendt fra genren med meget hurtigt og tung dobbelt pedal på stortrommen. Guitar spillet er voldsomt hurtigt og i min mening virker lidt konfust, det er svært at følge med på grund af den intense fart, så man ofte ikke for fat i soloer osv. Desuden bærer guitar såvel som bas præg af en meget tung distortion.

Alt i alt er her tale om et album du sikkert ville kunne lide hvis du er en fan a ''Grind Core''. Da jeg, som jeg tidligere nævnte, ikke er den største fan af genren, er det ikke et album er jeg er ovenud imponeret af. I min mening er der her tale om et middelmådigt album, som er riiiigtigt langt. Check det ud hvis du kan lide General Surgery eller er en fan af ''Grind Core''.

Til sidst vil jeg slutte af med en lille video af deres meste kendte numre på samlingen og nummeret jeg syntes mest om. Nemlig nummeret ''Fulguration''.

Trackliste:

1. Pre-Bisectal Corrosive Immersion 2. Lab Rat 3. Mortuary Wars 4. Cauterization Frenzy 5. Reception of Cadavers 6. Decomposer 7. Convivial Corpse Disposal Methodology 8. Foetal Mush (Xysma cover) 9. Unruly Dissection Marathon 10. Scalpel Infestation 11. Fully-Mechanized Corpse Thresher 12. The League of Extraordinary Grave Robbers 13. Necrodecontamination 14. Forensic Farce 15. Viva! Blunt Force Trauma 16. Cold Storage Fever 18. Autopsy Induced Amnesia 19. The Day Man Lost (Carnage cover) 20. Deadhouse 21. Decedent Scarification Aesthetics 22. Idle Teratoma Core 23. Restrained Remains 24. Maggots In Your Coffin (Repulsion cover) 25. Carbonic Residue Conversion 26. Nephroblastoma 27. Excessive Corpus Delicti 28. Pre-Bisectal Corrosive Immersion (2008) 29. Lab Rat (2008) 30. Empathological Necroticism (Carcass cover)

Tilføj kommentar