Facebreaker - Dedicated To The Flesh

Dedicated To The Flesh

· Udkom

Type:Album
Genrer:Death metal, Thrash metal
Antal numre:12

Officiel vurdering: 8/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Facebreaker er tilbage med et album om død, råddent menneskekød og hære af zombier!

Facebreaker er nu ude med deres fjerde album, Dedicated to the Flesh, der indeholder numre med titler som "Meat Freak", "Carving for Brains" og "Tomb of the Hungry Dead". Er det monstro noget dødsmetal med kannibalistiske tendenser vi er ude i? Det er lige hvad det er! Og er det mon svenskere, der står bag? Naturligvis er det det!

Facebreakers seneste udgivelse var EP’en Zombie God fra 2012, hvor blandt andet "Legions of Doom" her fra Dedicated to the Flesh også var at finde. Jeg må ærligt indrømme at jeg, før jeg stiftede bekendtskab med dette album, ikke havde hørt synderligt meget med de her zombiefascinerede svenskere – men trods min ringe baggrundsviden vil jeg vove at påstå, at Dedicated to the Flesh ikke adskiller sig særlig meget fra de foregående album, hverken hvad angår tema eller kvalitet.

Noget andet jeg bliver nødt til at pointere, er at det her uden tvivl er det gladeste kannibalistiske dødsmetal jeg hidtil har hørt. Jeg havde aldrig overvejet at jeg kunne blive i så åndssvagt godt humør af sådan noget som det her, men det er åbenbart den indvirkning Facebreaker har på mig – og højst sandsynligt også andre. På trods af at Facebreaker formår at få mig til at smile som en idiot, er det dog også ganske brutalt (det kan man ikke komme udenom), og teknisk er der heller ikke noget negativt at sige, så alt i alt er Dedicated to the Flesh et ret solidt og ondt death metal album, der er dedikeret til den dejlige tanke om zombieapokalypse.

Selvom jeg måske har fået Dedicated to the Flesh til at lyde en smule fjollet, er det absolut ikke tilfældet. For helt ærligt, kannibalistisk dødsmetal med lige tilpas meget selvironi – what’s not to like?

Herunder kan I høre “Carving for Brains":

Tracklist

 1. Meat Freak
 2. Dedicated to the Flesh
 3. Catacomb
 4. Zombie Flesh Cult
 5. Mutilator
 6. Nuclear Outbreak
 7. Hellmaster
 8. Carving for Brains
 9. Swarm of Zombies
 10. Legions of Doom
 11. World Cremation
 12. Tomb of the Hungry Dead

Tilføj kommentar