Evergrey spiller koncert i Pumpehuset, København V .
Evergrey - A Night To Remember

A Night To Remember

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genrer:Prog metal, Power metal
Spilletid:112:17
Antal numre:20

Officiel vurdering: 8/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Et meget veloplagt publikum og et fænomenalt band som Evergrey på scenen, ja det burde sku være fast invetar til enhver koncert. I hvert fald kan man sige, at Evergrey gør sit bedste for at denne koncert, som jeg lige nu sidder og lytter til, skal blive "A Night To Remember". Og lad mig slå fast, at denne live CD godt kunne gå hen og statuere sig sådan en titel. De fem musikere spiller tight og sangeren kommer med sin dystre personlig attitude distinkt ud til sit publikum. Desvære har man valgt at geare ned for guitar sounden, hvilket godt kan gå hen og ødelægge helheden. En god idé er, at skrue lidt ned for bass og give treble en tand, så er det min erfaring at man får et mere sammenhængende lydbillede. Sættet på denne her live CD består af numre fra alle fem skiver. Men skiver som "Recreation Day" og "Inner Circle" er mest repræsenteret her. Med numre som "Blinded", "She Speaks To The Dead", "Waking Up Blind", "Solitude Within", "Nosferatu" og "Mark Of The Triangle", ja så er der sku lagt op til fuld musikalsk udblæsning på denne her "A Night To Remember".

Kommentarer (4)

Mads Jeppsen

Anmelder

Indlæg: 49

Det er sjovt at bandet kun

Det er sjovt at bandet kun skaber kontakt med publikum når publikum enten er helt vilde med dem fra starten eller hvis der bliver optaget...

Jeg har set dem 3 gange, og ingen af gangene gjorde bandet noget som helst for at fænge publikum! De stinker live... basta! Og dette album har elendig produktion... og elendig setlist!

causasui

causasui

Tidligere anmelder

Indlæg: 15

personligt har jeg set

personligt har jeg set evergrey 1 gang og det var til wacken og det var en fed oplevelse. Lyden var god og de spillede tight. Dengang spillede de godt nok kun 30 min og på den her live cd er det så ca 2 timer og stadig syntes jeg at de holder vejret og levere det de skal til publikum. sætlisten kan man da heller ikke kimse ad. den består både af klassikere samt overraskelser. I din kritik nævner du at evergrey er et dårligt liveband.Personligt kender jeg mange som har haft den modsatte oplevelse, men omvendt så kender jeg også folk som har haft det ligesom du. Størtedelen hæler nu bare til den side, at evergrey er et fedt live band, men det er ikke ensbetydende med at det er rigtigt. For at kunne klargøre dette så er vi nødt til at opstille nogle parameter som betinger vores kritik, men det er en helt anden sag som jeg ikke gider at diskutere lige nu

Sune

Indlæg: 80

Well, jeg tror det sådan set

Well, jeg tror det sådan set bare er et spørgsmål om man kan lide musikken eller ej, hvis man er vild nok med musikken på forhånd, tror jeg man vil synes det er en fed koncert, om de så bare står stille. Hvis man derimod ikke kender dem, eller ikke kan lide dem, vil man nok automatisk synes de er dårlige live.

smifedeg

Indlæg: 5

Jeg har set Evergrey 3 gange,

Jeg har set Evergrey 3 gange, og jeg har altid syntes at musikken og stemningen på pladerne var fed, men det formår de ikke a genskabe live.

1. Evergrey Wacken 2002 (tror jeg nok)
De levede næsten op til mine forventninger, og Hr. Englunds stemme var overeskende god live, havde ikke forventet at den var så stærk på scenen. De havde en del lydproblemer, men det gik ikke ud over stemningen eller kontakten med publikum - helt ok.

2. Evergrey Train, Århus 2004
Det var sgu ikke godt, der var tydlige interne stridigheder, bandet var med ny besætning på et par pladser, og musikken var slet ikke tight.
Undervejs forsvandt folk på må og få scenen, og især Henrik Danhauge brillierede da han startede en solo i en forkert toneart, og stormede ud af scenen... tøs!

3. Aalborg Rocks 2005
En lille fremgang efter Århus nedturen, men de formåer stadig ikke at mestre at spille live. Her stjal Scamp og ComMuniC showet!!! (sådan banger man sgu Pede!!! \m/)

Men hvis du spørger mig, så har Evergrey heller ikke leveret en ordentlig skive siden In The Search of Truth, og deres tre første står helt klart som stærkest og mest unikke.