Eisregen - Schlangensonne

Schlangensonne

· Udkom

Type:Album
Genre:Black metal
Spilletid:52.42
Antal numre:11

Officiel vurdering: 7/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Tyske Eisregen (is-regn) blev dannet i 1995, og det er lykkedes dem at skabe syv albums uden at jeg har hørt om. Delvist fordi de nærmest kun er kendte i Tyskland. Nu har de så lavet deres ottende album Schlangensonne (slange-sol), og dette album er slet ikke så dumt endda.

Albummet indledes med en tysk vuggevise og en kvindes desperate rædselsskrig, hvorefter nummeret går over i en Rammstein-lignende stil. Det er ikke blot fordi der synges på tysk, men også fordi takten er yderst marcher-venlig. Det er dog ikke meget der minder om Rammstein og Neue Deutsche Härte, på resten af albummet. Musikken er keyboard-præget synth-metal, der går fra at være Cradle Of Filth-agtig black metal, til at være synthet pop metal, med dansevenlige melodier.

Hele skiven er værd at høre, men skal jeg vælge et par numre ud fra skiven, må det blive "Zauberelefant" og "Kai Auf Der Kiste", der begge er ørehængere. Det gælder dog for begge numre, og for skiven generelt, at man skal være lidt åben for forskellige genrer. Er du kun til black metal, så vil Schlangensonne ikke falde i din smag. Har du derimod intet mod lidt melodi og en hel del keyboard, vil du sætte en hel del mere pris på albummet.