Dragonsfire - Metal Service

Metal Service

· Udkom

Type:Album
Genrer:Power metal, Heavy Metal
Spilletid:55.27
Antal numre:12

Officiel vurdering: 8/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Dragonsfire er et forholdsvis uskrevet blad i musikbranchen. Med dette, deres 2. album, henter Dragonsfire fede inspirationer fra Rage, U.D.O., Accept og punk. Bandet, med base i Tyskland, spiller god gedigen klassisk heavy metal, med den klassiske tyske lyd.

Pladen starter ud med en varm modtagelse af en tysk "receptionist", og derefter blæser det 4 mand store band derudaf, og ser sig aldrig tilbage. 12 solide metal skæringer, alle med power og punch. Og sammenligningerne med førnævnte Rage er ikke til at tage fejl af. Til tider er man overbevist om at det ER Peavy Wagner, og ikke Thassilo Herbert, der begge osse spiller bass, der står bagved mikrofonen. Ellers et klassisk setup med 2 guitarister, og en trommeslager, og hvorfor skulle man da osse reparere noget der ikke er gået i stykker.

Bandet nævner selv Iced Earth, Grave Digger, Metallica, Iron Maiden og Manowar som inspirationer til Metal Service, undertegnede har dog svært høre lighederne. Men det skal ikke fratage dem retten til at få ros for at afstedkomme et lækkert album, der dog lider lidt under at være en snas ensformig. Men aldrig så meget at man mister lysten til at høre musikken en gang til. Bandet er stadig i opstartsfasen, og hvem ved, med et par plader mere på bagen, kunne de gå hen og blive RIGTIG gode.

Tilføj kommentar