Devils Whorehouse - Blood & Ashes

Blood & Ashes

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genrer:Punk, Rock
Spilletid:39:46
Antal numre:12

Officiel vurdering: 8/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Så er Marduk panserkommandør Morgan igen tilbage med hans Danzigfile sideprojekt, denne gang har han overtaget bassen efter hans gamle kammerat B.War forlod skuden for et par år siden.

Men ellers er der ikke meget nyt at melde fra det djævelske horehus, det er stadig Glenn Danzig i hans forskellige inkarnationer. Fra det punkede Samhain/Misfits materiale til det mere dystre og rockede som man kender fra de tre første Danzig skiver. Den største umiddelbare forskel fra Revelation Unorthodox er den klart bedre produktion, der lyder meget bedre især på trommefronten, hvor forgængeren lød noget blikagtig. Ellers er det den catchy "Speak The Name Of The Dead", åbneren “Oceans Turn To Blood" og “Werewolf", sidstnævnte vil folk også kende fra Ep’en. "Speak The Name Of The Dead" især er en instant memorabel sang der en vaskeægte rocker med en god portion Horror atmosfære.

Så Devils Whorehouse er stadig den rette adresse for dem der elsker alt hvad der har med den amerikanske "Skinkekonge" at gøre. Blood And Ashes pisser med legende lethed op af alt hvad hr. Gdansk har lavet siden How The Gods Kill.

Tilføj kommentar