Demoraliser - A Living Nightmare

A Living Nightmare

· Udkom

Type:Album
Genrer:Hardcore, Metalcore
Antal numre:10

Officiel vurdering: 6/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Det britiske band Demoraliser har udgivet to EP’er og kommer her med deres debut album A Living Nightmare.

Demoraliser spiller metal-core og laver en blanding af nogle af de kendte metal-core klichéer, såsom langsomme og tunge breakdowns, og så har de en snert af forskellig elektro effekter, men for det meste ligger man knap nok mærke til dem.

Vokalisten James Dexter bruger en sammensmeltning af growl og scream, så det hverken bliver for dybe eller høje toner, hvilket gør det ret dejligt, at lytte til albummet og så gør det, det nemmere at forstå lyrikken når den sprøjter ud af kæften på James. I sange som ’’Checkmate’’ kan man virkelig føler de tunge elementer som Demoraliser brug i sin musik og når de virkelig går helt ned i tempo, så bliver man virkelig presset helt tilbage i sædet. Demoraliser kan på nogen måde sammenlignes med As I Lay Dying, men Demoraliser’s stil er dog mere enkelt og rytmen er mere fastlagt.

De bruger ikke nogen rene vokaler, som bare gør det hele mere heavy, og der er ikke så meget teknisk over det, hvilket gør A Living Nightmare til et vellykket debut album. Demoraliser har fået lavet deres egen lille stil af metal-core, som gør dem lettere genkendelig. Dog er alle sangene lidt ensformigt og de fortsætter lidt på det samme spor hele tiden, så lidt mere variation kunne man godt forvente.

Tracklist

  1. Pretender
  2. A Living Nightmare
  3. Checkmate
  4. The House Always Wins
  5. Early Years
  6. Eye To Eye
  7. Mother’s Ruin
  8. Reap What You Sow
  9. Blind Sighted
  10. Blood Meridian

Tilføj kommentar