Dead Harts - Born into rags to die no richer

Born into rags to die no richer

· Udkom

Type:Album
Genre:Metalcore
Antal numre:8

Officiel vurdering: 6/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Mere metalcore

Dead Harts er et britisk femmands band fra Sheffield, der nu har udgivet Born Into Rags to Die No Richer. Stilen kan vel bedst beskrives som metalcore. Selv angiver bandet: ’Blending together elements of hardcore, metal and punk with experimental overtones’. Bands som Norma Jean, Stray From The Path og The Chariot angives som primære inspirationskilder.

Som sådan kunne anmeldelsen stoppe her - og dermed få en længde, der afspejler udgivelsens 20.50 minutter. Det ville på en og samme tid være ganske dækkende for min opfattelse af Born Into Rags to Die No Richer og samtidig egentlig ikke særlig retfærdigt.

Det ville ikke være særlig retfærdigt, for så ville der ikke blive redegjort for de gode takter, der ses på Born Into Rags to Die No Richer. Musikken er, som det hører sig til for genren: Aggressiv og ligefrem. Musikken er generelt velfungerende med et godt drive og gode riffs. Vreden og frustrationen finder et godt og rimelig troværdigt udtryk. Teksterne er tilsvarende fyldt med vrede, frustration og social indignation, helt som det sig hør og bør…

Og det er samtidig grunden til, at anmeldelsen kunne stoppes tidligere. For i min optik er dette et udspil, der ligger på linje med så mange andre. Jeg ser, at Dead Harts forsøger med noget stil-blanding, men det gør ikke i sig selv, at jeg synes, at udgivelser bliver mere spændende af det. Tag ikke fejl: Born Into Rags to Die No Richer er ikke nogen dårlig udgivelse. Det er sandsynligt, at lyttere med et mere indgående kendskab til genren vil være i stand til at se mere tyngde og interessante detaljer i udgivelsen, end jeg. Men for mig er Born Into Rags to Die No Richer blot endnu en fornuftig udgivelse blandt mange andre.

Tracklist

  1. All Washed Up
  2. Smoke Wagons
  3. CTRL ALT Defeat
  4. Perm Back and Sides
  5. Crooks
  6. Interlude
  7. Headhunter
  8. Caesar