Crazy Lixx - Riot Avenue

Riot Avenue

· Udkom

Type:Album
Genrer:Hard rock, Glam
Antal numre:11

Officiel vurdering: 8/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Crazy Lixx er et glam-metal band fra Sverige, som blev dannet i 2002. Deres debutalbum udkom i 2007, og Riot Avenue er deres tredje album, og det er faktisk ret godt.

Sangerens stemme minder om Vince Neil (fra Mötley Crüe), bare lidt dybere. Han synger rent hele vejen igennem. Dog synger han ikke så meget i omkvædene, hvor man mest hører koret. Det gør de utrolig meget brug af. Guitaristen spiller meget simpelt gennem hele albummet, men alligevel får han det til at virke spændende og energisk, hvilket er ret fedt. Han viser for alvor hvad han kan, når man når til guitarsoloerne. Her giver han den virkelig gas, og man kan næsten ikke lade være med at spille luftguitar til. Tempoet i sangene er også godt. Det er hverken for hurtigt eller for langsomt. Det virker super godt, og er også et af elementerne, der gør langt de fleste sange på albummet ret catchy. Trommeslageren spiller utrolig ensformigt gennem hele albummet. Det er nærmest som om at de har optaget tre sekunder trommer til hver sang, og så sat de sekunder i loop hele sangen igennem. Bassisten er rigtig svær at høre. Når man så endelig hører ham, spiller han meget kedeligt. Han spiller mest en enkelt tone et godt stykke af en sang. "Only the Dead Know" er albummets eneste stille nummer, og alligevel er det lige så fedt som de andre. Det giver albummet en god balance at slutte af med noget stille, så man ikke tænker "Øv! Er det allerede slut?!" eller "Endelig sluttede det", men en god mellemting. Det viser også at de kan spille nøjagtigt som de vil, hurtigt eller stille.

Crazy Lixx har med Riot Avenue lavet et super spændende album, som man ville elske, hvis man er fan af Mötley Crüe, og alligevel er godt, hvis man ikke er. Albummet er utrolig godt afbalanceret, og selv om det går langsomt keder man sig ikke. Der er nogle små fejl og mangler, men de er så små, at de næsten ikke har nogen betydning.

Trackliste

1. Whiskey Tango Foxtrot

2. Young Blood

3. Riot Avenue

4. Fire It Up

5. Downtown

6. In The Night

7. Church of Rock

8. Heatseeker

9. Sweet, Bad & Beautiful

10. Be Gone

11. Only The Dead Know

Albummets single In The Night viser ret godt hvordan Riot Avenue er, og kan høres her:

Tilføj kommentar