Corpus Mortale - Fleshcraft

Fleshcraft

· Udkom

Type:Album
Genre:Death metal
Antal numre:10

Officiel vurdering: 9/10

Brugervurdering: 9/10 baseret på 1 stemme.

Fleshcraft må IKKE mangle i nogen deathmetal samling!

Siden udgivelsen af den ret så fede "A New Species Of Deviant" tilbage i 2007, er der sket en hel del med danske Corpus Mortale, der med nye medlemmer og nyt pladeselskab, langt om længe er klar med deres nye udspil "Fleshcraft" - og lad det da bare være sagt med det samme: "Fleshcraft er et sandt mesterværk! Det er deathmetal i sin ypperste form. Velskrevet, gennemtænkt, groovy, catchy, brutal er bare nogle af de ord der falder mig ind mens de 10 numre brager ud af højtalerene.

Det ene fede riff afløser det andet i et afvekslende inferno af morderiske blastbeats, knivskarpe finesser og en produktion, der får det hele til at gå op i en højere enhed. Bare tag numre som åbneren "Weakest Of The Weak", "Scorn Of The Earth" og ikke mindst den geniale og top groovede "Love Lies Bleeding". Det er ren verdensklasse! Der er ikke noget nyskabende eller originalt over "Fleshcraft", men det hele er bare så veludført og velproduceret at alle og enhver med hang til deathmetal i absolut Champions League kvalitet, på ingen måde kan komme udenom "Fleshcraft".

Hvis der ikke sker noget fuldstændigt sindssygt og helt uventet ekstra ordinært, ser jeg ikke andre kandidater til årets absolut bedste deathmetal skive anno 2013. Der er kun tre ting at sige til dette mesterværk: KØB, KØB, KØB! "Fleshcraft" må bare ikke mangle i nogen som helst deathmetal samling!