Construcdead - Endless Echo

Endless Echo

/ VME · Udkom

Type:Album
Genre:Melodisk Death Metal
Spilletid:44.21
Antal numre:13

Officiel vurdering: 8/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Svenske Construcdead spiller melo-døds-trash bedre end nogen anden jeg længe har hørt. Så enkelt kan det faktisk siges. Man fatter jo ikke at de kan blive ved de svenskere. Endless Echo er, så vidt jeg er informeret, 3. udspil fra nabodrengene. Indspillet helt tilbage i 2007?, udkommet i august ’09. Fra allerførste track "Sedated Morning", føler man sig helt og aldeles i trygge hænder. Produktionen er SUPER! Man kan høre hver enkelt lille detalje (og dem er der mange af!). Allerede her er jeg begejstret. Og må jeg fremhæve manden bag gryderne; Chris Barkensjø. Hold da kæft mand….Han er grum!! De 12 tracks er bare no nonsense ultrametal. Rå vokal, tight guitararbejde. Ja jeg er väldig nøjd. Jeg er personligt ikke fan af svensk melo-død-poppede omkvæd, og dem er der heldigvis kun et par enkelte af på denne skive, og det sluger man så gerne fordi resten bare er tæskefedt. Det er ikke musik man slapper af til, der er ingen stille numre, og det er måske det eneste man kan kritisere, at albummet som helhed kan blive anstrengende hvis ikke man er i humør til det, men det må man så bare se at blive! Jeg kommer personligt ca. 5 min. hurtigere på arbejde på cykel, de morgener her hvor jeg har lyttet på "Endless Echo". Titelnummeret er, apropos, også enormt fedt! Køøøøb den!

Kommentarer (5)

Daniel Wilkens

Daniel Wilkens

Tidligere anmelder

Indlæg: 178

THRASH!!!! FOR HELVEDE DA!!!!

THRASH!!!! FOR HELVEDE DA!!!! Ikke Trash, men THRASH!!!!!

Claus Ljørring

Claus Ljørring

Redaktør

Indlæg: 377

Den er så klassisk den fejl!!

Den er så klassisk den fejl!!!!! PIXI for satan hahahah...
Trash... Melodisk døds affald.. hahah det er klasse"!

pixi

Tidligere anmelder

Indlæg: 14

Lyt til musikken i stedet for

Lyt til musikken i stedet for at have spelling bees up your asses!!!

SRFM

SRFM

Tidligere anmelder

Indlæg: 58

Rooooolig nu, DSW... Jeg har

Rooooolig nu, DSW... Jeg har gentagne gange hørt Pixi udtale "thrash" med tydelig th-lyd, så det må klassificeres som en trykfejl :D Og hun skriver jo også, at musikken er "tæskefed" (to thrash = at tæske, banke, tærske el. slå eftertrykkeligt - ifølge min ordbog...) ;-)

Claus Ljørring

Claus Ljørring

Redaktør

Indlæg: 377

Jeg syntes i skal slås om det

Jeg syntes i skal slås om det... Det er meget sjovere.. og gør det i mudder... og DSW, kan du ikke udvikler bryster nu vi er igang?

Tilføj kommentar