Codeon - On My Side

On My Side

/ Dies Irae Records · Udkom

Type:Album
Genrer:Melodisk Death Metal, Death metal
Spilletid:30:11
Antal numre:5

Officiel vurdering: 6/10

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Jeg kigger på coveret og tænker, at jeg nu skal til at høre en røvfuld fee' metal – og ganske rigtigt. I bedste Arch Enemy-stil får jeg serveret en gang finsk aggressiv metal. Forsangeren, Vesa Mattila, lyder faktisk rimelig meget som Angela Gossow, hvilket på ingen måde er en skidt ting.

Musikken bærer også tydeligt præg af at være inspireret af Arch Enemy og hvis man ikke ved bedre, kunne man måske godt fristes til at forveksle Codeon med Arch Enemy. Lyden er der intet galt med, talentet fejler heller intet – men det kunne måske gavne Codeon at finde et lidt mere personligt udtryk.

Under alle omstændigheder serverer Codeon fem fede numre med tryk på. Hvis Codeon formår at løsrive sig en lille smule fra Arch Enemy-lyden, vil jeg helt sikkert gerne høre mere fra dette band. De formår enkelte steder at gøre udtrykket en smule mere personligt og dynamikken kommer også igennem hist og her. Variationen er helt fin, da Codeon bygger deres musik op over mange små og forskellige stykker, men alligevel bliver der holdt den røde tråd hele vejen igennem. Men fortvivl ej, der er smæk for skillingen hos Codeon og man sidder ikke stille et øjeblik.

Tilføj kommentar