Vinylbanner
Chroma Key - Graveyard Mountain Home

Graveyard Mountain Home

/ Target Group · Udkom

Type:Album
Genrer:Prog rock, Rock
Spilletid:53:20
Antal numre:14

Brugervurdering: Vær den første til at stemme.

Chroma Key er Kevin Moore's (keyboard, ex-Dream Theater) foretagende. Jeg kender intet til hans solo ting efter Dream Theater, men jeg har dog hørt brudstykker fra hans soundtrack til den tyrkiske horrorfilm "Okul". Det vakte åbenbart hans interesse, at lave endnu mere total obskur musik. Så derfor har han fundet inspiration i den ligeså obskure pædagogfilm, "Age 13" fra 50'erne. Musikken på "Graveyard Mountain Home" bevæger sig rundt i et univers af ambient, new age og chill-out elementer, og er nok smukt spillet og måske dejligt afslappende for visse personer, men for mig er det bare søvndyssende. Jeg har ingen anelse hvem og hvorfor folk skulle kunne lide dette, det har intet med metal at gøre, eller for den sags skyld rock at gøre. Så ingen karakter fra mig, da jeg ikke har forstand på det her gøglermusik ... og er også fuldstændig ligeglad.
Metalvinyl

Kommentarer (2)

Omnio

Omnio

Tidligere anmelder

Indlæg: 157

Hele cd'en kan høres online

Hele cd'en kan høres online på www.chromakey.com. Anbefalelsesværdigt!

Jeg vil vente til jeg har fået købt den med at vurdere om den er på niveau med Chroma Keys to første klassikere ("Dead Air for Radios" og "You Go Now"), men spændende lyder den.

progege

Indlæg: 14

Ingen tvivl - den er sær.

Ingen tvivl - den er sær.
Jeg har ikke haft tålmodighed til at høre den til ende endnu , og jeg har ikke haft den medfølgende DVD på.
De to første er som skrevet ganske fine albums , men Chroma Key har intet at gøre metal ! Spørgsmålet er om denne CD/DVD overhovedet berettiger til at blive kaldt en musik-udgivelse.

Tilføj kommentar